banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. BitTorrent Token (BTT) ve Chiliz (CHZ) Yorumları: Yükseliş Dalgası Başlıyor Mu?

BitTorrent Token (BTT) ve Chiliz (CHZ) Yorumları: Yükseliş Dalgası Başlıyor Mu?

BitTorrent Token (BTT) ve Chiliz (CHZ) Yorumları: Yükseliş Dalgası Başlıyor Mu?
BitTorrent Token (BTT) ve Chiliz (CHZ) Yorumları: Yükseliş Dalgası Başlıyor Mu?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BitTorrent ve Chiliz yorumları.

20:15
30 Ekim 2021

Popüler kripto para BitTorrent Token (BTT), ekosistemindeki gelişmeler ile birlikte yükseliş arayışlarında işlem görüyor. BTT adına en önemli gelişme geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen BitTorrent Chain oldu. Protokol resmen başlatılırken gözler BTT fiyatına çevrildi. Chiliz (CHZ), ekosistmeindeki fan token çalışmalarını sürdürürken uzun süredir devam eden yatay seyrini bozdu. CHZ fiyatı gün içerisinde %15’in üzerinde artarak 0.42 dolara tırmandı.

BitTorrent (BTT)Chiliz (CHZ) BitTorrent (BTT) BitTorrent (BTT), ilk ölçeklenebilir heterojen çapraz zinciri ile birlikte çalışabilirlik protokolünü resmen piyasaya sürdü. Bu gelişme, BTT sisteminde beklenen bir olaydı. Planların gerçekleştirilmesi, yatırımcıya güven verirken sistem iyileştirmeleri entegrasyonu güçlendirdi. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Bunun yanı sıra BitTorrent dosyalama sistemi yeni güncelleme ile yeni düğümlerin daha hızlı doğrulanması, TronGrid erişiminin iyileştirilmesi ve daha fazla fonksiyon ile hayata geçirildi. CMC verilerine göre BTT fiyatı gün içerisinde %5 oranında yukarı yönlü hareket kaydetti. BTT, yaklaşık 7 ay önce 0.014 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. BitTorrent, yeni gelişmeler ile yükseliş dalgası arayışlarını sürdürüyor. Uzman analist Michael Van De Poppe’nin radarındaki kripto paralardan biri olan BTT’nin momentum eksikliği sorunu ile göze çarpıyor. Chiliz (CHZ) Popüler kripto para Chiliz (CHZ), bugün itibarıyla 0.36 dolarlık duvarı aşarak yükselişini hızlandırdı. CHZ, 0.42 dolara kadar yükselirken an itibarıyla hareketli dakikalar yaşıyor. NFT gelişmesi Chiliz yatırımcılarını heyecanlandıran adım oldu. İtalya ligi ekiplerinden AC Milan, NFT piyasaya süren ilk fan token takımlarından olacak. NFT sektörüne atılan adım Chiliz’e beklenen ivmeyi getirebilir. CHZ‘nin son 24 saatlik işlem hacmi %40’ın üzerinde artmış görünüyor. Bitcoin’in 60.000 doların altına sarktığı dönemde 0.27 dolara kadar geri çekilen Chiliz, 0.36 doların üzerinde önemli bir kırılım gerçekleştirdi. Bu bölgelerin üzerindeki belirleyici bir kapanış CHZ yükselişini hızlandıracaktır. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!