banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Shiba Inu Bir Yatırımcısını Daha Milyarder Yaptı! 8.000 Dolarlık Yatırım 5.7 Milyar Dolar Oldu

Shiba Inu Bir Yatırımcısını Daha Milyarder Yaptı! 8.000 Dolarlık Yatırım 5.7 Milyar Dolar Oldu

Shiba Inu Bir Yatırımcısını Daha Milyarder Yaptı! 8.000 Dolarlık Yatırım 5.7 Milyar Dolar Oldu
Shiba Inu Bir Yatırımcısını Daha Milyarder Yaptı! 8.000 Dolarlık Yatırım 5.7 Milyar Dolar Oldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler şaka para birimine 8.000 dolar yatırım 400 gün içerisinde 5.7 milyar dolar oldu.

11:15
28 Ekim 2021

Popüler şaka para birimi Shiba Inu‘nun Ekim ayındaki durdurulamaz fiyat rallisi, bu kripto yatırımcısının yalnızca 8000 dolarlık bir yatırımı 5,7 milyar dolarlık şaşırtıcı bir yatırıma dönüştürmesine yardımcı oldu.

Shiba Inu Bir Yatırımcısını Daha Milyarder YaptıBorsalardaki SHIB Arzı Azalıyor Shiba Inu Bir Yatırımcısını Daha Milyarder Yaptı Bir kripto para yatırımcısı geçtiğimiz Ağustos ayında yaklaşık 8.000 dolar değerinde SHIB satın aldı. Bu yatırımcının yaptığı 8.000 dolarlık yatırım sadece 400 günde 5,7 milyar dolarlık bir değere ulaştı. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Popüler şaka para birimi Shiba Inu, hafta boyunca sürekli tüm zamanların en yüksek seviyesini güncelledi. Genel kripto para piyasasındaki düşüş trendinden kaçan popüler şaka para birimi Shiba Inu (SHIB), basın zamanı itibarıyla yaklaşık %20.46 artışla 0,000071 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre dünyanın en büyük sekizinci kripto para birimi haline geldi. Dünkü fiyat rallisiyle Shiba Inu, Dogecoin (DOGE), Rippe (XRP) ve Polkadot (DOT) gibi devleri yerinden etti. Şaka kripto para birimi geçtiğimiz hafta %150 ve Ekim ayının bu ayında şimdiye kadar %600’den fazla ralli yaptı. Borsalardaki SHIB Arzı Azalıyor Zincir içi veri sağlayıcısı Santiment’e göre, borsalardaki toplam SHIB arzı 4 ayın en düşük seviyesine ulaştı. Santiment tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

SHIB, ‘diamond-fisted’ hodlers ödüllendirilmeye devam ederken, geçtiğimiz hafta şaşırtıcı bir şekilde +%174 arttı. #ShibaInu’nun borsalarda bulunan madeni para arzı, giderek daha fazla trader’ın şaka para birimini güvenli bir şekilde soğuk cüzdanlara taşımasıyla birlikte düşmeye devam ediyor.”

En büyük ikinci şaka kripto para birimi Shiba Inu bu ay sağlam kazanımlar elde etti ve son zamanlarda kripto para piyasasının gündemi oldu. Öyle ki ilk on kripto para birimi arasına girmesi çok kısa sürdü. Bu ayki bu kadar büyük kazanımlardan sonra, Shiba Inu‘nun rallisine mevcut seviyelerden devam edip etmeyeceğini söylemek oldukça zor olsa da Shiba Inu (SHIB) için 24 saatlik işlem hacimleri, Ethereum gibi en iyi oyunculardan bazılarını yenerek şaşırtıcı bir şekilde 40 milyar dolara fırladı. Öyle ki şaka para birimi SHIB’in işlem hacmi Bitcoin‘in işlem hacmine oldukça yakın bir seviyeye ulaştı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!