banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Taze Tahminler Çıktı: Analistler, Bu 3 Meme Coin’de Yükseliş Bekliyor!

Taze Tahminler Çıktı: Analistler, Bu 3 Meme Coin’de Yükseliş Bekliyor!

Taze Tahminler Çıktı: Analistler, Bu 3 Meme Coin’de Yükseliş Bekliyor!
Taze Tahminler Çıktı: Analistler, Bu 3 Meme Coin’de Yükseliş Bekliyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Robinhood, köpek temalı meme coin projeleri patlak verirken Dogecoin traderlarına güveniyor. DeFi tokenleri fiyatlarda düşüş yaşarken, köpek temalı kripto para birimleri SHIB, DOGE ve AKITA geri dönüş yaptı. Tarihsel olarak, bir memecoin rallisi, aşırı ısınan bir pazarın göstergesidir ve yaklaşmakta olan kaldıraç düşüşünü işaret eder. Dogecoin tek başına, sıfır komisyonlu Robinhood borsasında 2021’in ikinci çeyreğinde tüm hisse senetlerinden (opsiyonlar dahil) daha yüksek gelir elde etti. Shiba Inu, Robinhood’un listelediğine dair söylentiler ile rekor seviyelere yükseldi. Ayrıntılar Kriptokoin.com‘da.

Göz Atın

Meme coin zamanı

Devam eden boğa koşusunda köpek temalı kripto para fiyatlarındaki artış, genel kripto piyasası kapitalizasyonunda artışa katkıda bulundu. Analistler, ekosistemlerindeki ve sosyal baskınlıklarındaki güncellemelerle DOGE, SHIB ve AKITA fiyatlarının daha da yükselmesini bekliyor. JPMorgan analistlerine göre Dogecoin, Robinhood’un kripto gelirini artırıyor
JPMorgan Chase’deki analistler, Dogecoin’in komisyonsuz borsa Robinhood’un gelirlerini artıran tek kripto para birimi olduğunu belirlediler. 2021’in ikinci çeyreğinde, DOGE işlemlerinden elde edilen gelir, hisse senetlerinden elde edilen geliri aştı.

Robinhood never had “crypto” revenue, they had dogecoin revenue.

This chart makes a lot more sense when you view it through that lens and consider how SHIB regularly does magnitudes more volume than DOGE. pic.twitter.com/F1bzItjsvf

— Hsaka (@HsakaTrades) October 26, 2021

Memecoin rallisi neye işaret

Analistler, köpek temalı kripto para birimleri DOGE, SHIB ve AKITA’nın toplandığını belirtiyor. Tarihsel olarak, bir memecoin rallisi, genel piyasa değerinde bir düşüşe işaret ederek, kripto piyasasının yaklaşmakta olan bir kaldıracına işaret ediyor. Önde gelen bir kripto araştırma firması olan Delphi Digital, köpek temalı kripto para birimlerinin tarihsel olarak aşırı ısınan bir pazarın iyi bir göstergesi olduğunu belirtti. 2021’de birkaç kez, Nisan ve Eylül 2021’de, DOGE, SHIB ve AKITA fiyatları, kripto piyasasının kaldıracının derinden kaldırılmasından önce yükseldi.

3/ TVL in Ethereum DeFi protocols crossed $160B, surging to its highest level ever.

But DeFi tokens haven’t gotten the memo and have lagged the rest of the market (with certain exceptions).

The DeFi Pulse Index has consistently lost value against ETH. pic.twitter.com/6DzulG61Bt

— Delphi Digital (@Delphi_Digital) October 25, 2021

Popüler olarak Dogecoin katili olarak bilinen Shiba Inu tokeni, Robinhood’un memecoin’i listelediğine dair bir söylenti olarak son zamanlarda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Robinhood’un ana rakibi Public.com, SHIB’yi listeledi ve Shiba Inu token sahipleri, kripto para birimini listelemek için sıfır komisyonlu borsa için dilekçe vermeye devam ediyor. SHIB’yi Robinhood’da listelemek için Change.org dilekçesi 300.000 imzayı geçerek yeni bir rekor kırdı. Analistler, DOGE fiyat trendini değerlendirdi ve Dogecoin’in fiyatta gecikmeli olduğunu belirtti. Analistler, DOGE fiyatının kırılmasını bekliyor.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!