banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. OKEx, Popüler Meme Token Projelerinin Oylama Sonuçları Açıklandı

OKEx, Popüler Meme Token Projelerinin Oylama Sonuçları Açıklandı

OKEx, Popüler Meme Token Projelerinin Oylama Sonuçları Açıklandı
OKEx, Popüler Meme Token Projelerinin Oylama Sonuçları Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
12:29
25 Ekim 2021

OKEx kullanıcılarının katılımı sayesinde OKEx’in 5 meme token projesi için özel oylama etkinliği sona erdi. Oylama sonuçları aşağıdaki şekilde: Topluluğun oylamasına göre, en fazla oyu alan ilk iki proje ELON ve STARL. ELON/USDT, STARL/USDT için spot işlemler 25 Ekim 2021 saat 12:00’de başladı.
ELON, STARL, SAMO, LEASH, KUMA para çekme işlemleri 25 Ekim 2021 saat 13:00’de başlayacak. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. OKEx bu noktada kullanıcılarının katılımları için teşekkür ettiğini dile getiriyor ve şu risk uyarısını paylaşıyor:

Risk Uyarısı: Dijital varlıkların işlemleri önemli riskler içerir ve yatırılan sermayenizin kaybına neden olabilir. İlgili riski tam olarak anladığınızdan ve deneyim seviyenizi, yatırım hedeflerinizi göz önünde bulundurduğunuzdan ve gerekirse bağımsız finansal tavsiye aldığınızdan emin olmalısınız.

Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!