banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Çin Bu Sefer de NFT’ler Konusunda Hareket Geçti!

Çin Bu Sefer de NFT’ler Konusunda Hareket Geçti!

Çin Bu Sefer de NFT’ler Konusunda Hareket Geçti!
Çin Bu Sefer de NFT’ler Konusunda Hareket Geçti!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin’in kripto para ekosistemine müdahaleleri bitmiyor. Ülke bu sefer de non-fungible token’lar (NFT) konusunda harekete geçti.

13:30
23 Ekim 2021

Çin, kripto para birimleri noktasında uyguladığı yasaklar ile adından sıkça söz ettiriyor. Çinli kripto blog yazarı Colin Wu’nun açıklamalarına göre ise bu sefer gündemde non-fungible token’lar (NFT) var.

Çin’den NFT HamlesiÇin ve Kripto Para Birimleri Çin’den NFT Hamlesi Colin Wu’ya göre, Çinli düzenleyiciler, büyük internet şirketleriyle NFT kullanımı hakkında görüşmelerde bulunuyorlar. Wu açıklamasında, Çin’in NFT NFT denetimlerin güçlendirdiğini, ülkede artık NFT’lerin kullanımına izin verilmediğini ve NFT’ler yerine dijital koleksiyonlar oluşturulduğunu ifade ediyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Ancak yine de Çin’in internet devleri NFT alanına aktif olarak katılım sağlamaya devam ediyor. Örneğin; McDonald’s’ın Çin’deki varlığının 31. yıldönümü onuruna çalışanlarına ve müşterilerine sunmak için 188 NFT seti yayınladığı ortaya çıktı. McDonalds’ın NFT’lerine “Big Mac Rubik’s Cube” adı verildi. Buna ek olarak yakın zamanda Tencent ve Alibaba’nın da NFT platformlarını piyasaya sürdüğünü hatırlatmakta fayda var. Çin ve Kripto Para Birimleri Son olarak Çin Eylül ayının sonlarında kripto para işlemlerini yasakladı ve kripto para ile yapılan tüm işlemleri yasadışı ilan etti. Buna ek olarak Çin vatandaşlarının yasal olarak dijital mülk anlamında da Bitcoin‘e sahip olmalarına izin verilmiyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!