banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Valkyrie Bitcoin Strategy ETF (BTF), Nasdaq’ta İşlem Görmeye Başladı!

Valkyrie Bitcoin Strategy ETF (BTF), Nasdaq’ta İşlem Görmeye Başladı!

Valkyrie Bitcoin Strategy ETF (BTF), Nasdaq’ta İşlem Görmeye Başladı!
Valkyrie Bitcoin Strategy ETF (BTF), Nasdaq’ta İşlem Görmeye Başladı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika’nın ikinci Bitcoin ETF’i olan Valkyrie Bitcoin Strategy ETF, BTF kodu ile Nasdaq’ta bugün işlem görmeye başladı.

16:49
22 Ekim 2021

Geleneksel bir ABD yatırım yöneticisi olan Valkyrie’nin Bitcoin vadeli işlem ETF’i bugün Nasdaq’ta işlem görmeye başladı. Böylece Valkyrie Bitcoin ETF’i işlem görmeye başlayan ikinci Bitcoin ETF’i olarak kayda geçti.

Valkyrie Bitcoin ETF’iProShares Bitcoin ETF’inin Başarısı Valkyrie Bitcoin ETF’i Fon, yatırımcılara vadeli işlem sözleşmeleri yoluyla Bitcoin‘e yatırım yapmalarını sağlayacak. Böylece tıpkı Proshares’de olduğu gibi yatırımcılar doğrudan Bitcoin almadan BTC’de oluşacak fiyat hareketlerinden faydalanmış olacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamalara göre Valkyrie Bitcoin Strategy ETF, BTF kodu altında işlem görmeye başladı. Bir sözcü Bloomberg’e verdiği demeçte, şirketin “BTFD” kodunu kullanmayı planladığını, ancak daha sonra fikrini değiştirdiğini söyledi. Çünkü bu kısaltma Bitcoin yatırımcıları tarafından “dipten satın al” anlamında kullanılıyor ve bunun ETF için doğru bir etiket olmayacağı düşünüldü. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Bunlara ek olarak elde edilen bilgilere göre Valkyrie Bitcoin Strategy ETF (BTF) 25,5 dolardan işlem görmeye başladı. ProShares Bitcoin ETF’inin Başarısı Valkyrie Bitcoin Strategy ETF’inden önce salı günü ProShares Bitcoin ETF’i listelendi. ProShares ETF’si tüm zamanların en büyük ikinci işlem günü başlangıcını kaydederken ilk 20 dakikada 6.5 milyon hisse işlem gördü ve işlem hacmi kısa sürede 280 milyon dolara ulaştı. Bu listelenmeler Bitcoin fiyatı üzerinde de etkili oldu ve 20 Ekim’de lider kripto para birimi 66.998 dolar ile yeni bir rekora imza attı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!