banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Avustralya Senato Komitesi’nden Kripto Paralar İçin 12 Madde Çıktı!

Avustralya Senato Komitesi’nden Kripto Paralar İçin 12 Madde Çıktı!

Avustralya Senato Komitesi’nden Kripto Paralar İçin 12 Madde Çıktı!
Avustralya Senato Komitesi’nden Kripto Paralar İçin 12 Madde Çıktı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avustralya Senato Komitesi, kripto paralar hakkındaki tavsiyelerinin ülkeyi Singapur ve İngiltere dahil olmak üzere “önde gelen yargı bölgeleri” ile aynı seviyeye getirmesini umuyor.

Avustralya Senatosu kripto paralar hakkında düzenlemeleri gözden geçirecek

Bir Avustralya Senatosu Seçim Komitesi, ülkenin kripto paralar ve Blockchain düzenlemesine yaklaşımının bir yıl boyunca gözden geçirilmesine ilişkin nihai raporunu sunarak, ilk kez yerel kripto para sektörü için net bir çerçeveye rehberlik etmeyi amaçlıyor.

İlk raporunu Kasım 2020’de ve ikinci raporunu bu yılın Nisan ayında sunan “Teknoloji ve Finans Merkezi Olarak Avustralya” komitesi,  Salı günü üçüncü ve nihai raporunu sundu. Belge, önde gelen endüstri katılımcıları tarafından tanımlanan sorunları ana hatlarıyla belirtiyor ve ülkedeki kripto ve Blockchain düzenlemelerinin eksikliğiyle ilgili sorunları ele almak için 12 öneri içeriyor.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!