banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bitwise CIO’su, Bitcoin (BTC) ETF’inin Yeni Yatırımcıları Ortaya Çıkaracağına İnanıyor

Bitwise CIO’su, Bitcoin (BTC) ETF’inin Yeni Yatırımcıları Ortaya Çıkaracağına İnanıyor

Bitwise CIO’su, Bitcoin (BTC) ETF’inin Yeni Yatırımcıları Ortaya Çıkaracağına İnanıyor
Bitwise CIO’su, Bitcoin (BTC) ETF’inin Yeni Yatırımcıları Ortaya Çıkaracağına İnanıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitwise’ın baş yatırım sorumlusu (CIO) Matt Hougan, Bitcoin (BTC) ETF’inin piyasaya sürülmesinin, varlığa kolaylıkla ulaşmakta zorluk yaşayan yeni yatırımcıların ortaya çıkmasına sebep olacağını söyledi.

Bloomberg Technology’e konuşan Hougan, birkaç gün içerisinde ETF’e bir milyar dolar aktığı gerçeğini vurgulayarak, bunun büyük yatırımcıların Bitcoin’e yatırım yapmak için beklediğinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Hougan, ETF’in bu kadar olumlu karşılanması sebebiyle, ürünün daha çok büyüyeceğine inanıyor.

“PayPal aracılığıyla satın alabilirsiniz. Robinhood üzerinde satın alabilirsiniz ve son birkaç günde öğrendiğimiz şey kripto satın almanın yeterince kolay olmadığı için hala kenarda bekleyen büyük yatırımcıların varlığıydı. Tüm zamanların en hızlı büyüyen ETF’ine ilk birkaç gün içinde bir milyar dolar para akıtıldı. Geçmiş ETF lansmanlarına baktığımızda bunun artacağını söyleyebiliriz”

Hougan’a göre Bitcoin ETF’ine olan büyük ilgi, kurumlar için boğa rallisini de başlatmış oldu.

ETF onayının ardından Bitcoin, 66 bin doların üzerine çıkmayı başardı. Varlık şu anda CoinMarketCap verilerine göre 63,151 dolar üzerinden işlem görüyor.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!