banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ekonomistten BTC ve Ethereum Tahmini: Aralık’ta Bu Seviyelerdeyiz!

Ekonomistten BTC ve Ethereum Tahmini: Aralık’ta Bu Seviyelerdeyiz!

Ekonomistten BTC ve Ethereum Tahmini: Aralık’ta Bu Seviyelerdeyiz!
Ekonomistten BTC ve Ethereum Tahmini: Aralık’ta Bu Seviyelerdeyiz!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü kripto para gurusu Raoul Pal, mevcut kripto boğa döngüsü için devasa Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) fiyat tahminlerini açıkladı. Kriptokoin.com olarak, makro yatırımcı ve Real Vision CEO’su Raoul Pal’un, kripto boğa döngüsünün sonu için devasa Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) fiyat seviyeleri için yaptığı açıklamaları inceliyoruz.

Göz Atın

Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC)’de seviyeler

Eski Goldman Sachs yöneticisi Anthony Pompliano ile yaptığı röportajda, kripto para gurusu Raoul Pal, piyasalar olgunlaştıkça yeni büyük sermaye dalgalarının yakında kripto alanına gireceğini öne sürüyor. Pal şöyle diyor: “Peki Bitcoin’in bir sonraki büyük alıcısı kim? Kim oldukları benim için çok açık. Devam eden kurumlar böyle devam ediyor ve bence özellikle fiyat patlak verirse, herkes koyun gibi, her zaman birbirini takip etmek isterlerse, bunda bir ivme göreceğimizi düşünüyorum.”

Pal, Bitcoin ETF’lerinin mevcudiyetinin kripto pazarını daha sıradan yatırımcılar için daha erişilebilir hale getireceğini ve alana “devasa” miktarda sermaye çekeceğini ekliyor. Ayrıca Bitcoin (BTC)’ye sermaye tahsis eden daha fazla egemen servet fonu öngörüyor. Kripto para gurusu Raoul Pal, hem yılın sonunda hem de mevcut boğa piyasası döngüsünün sonunda Bitcoin ve Ethereum’un nerede olacağı konusundaki düşüncelerini açıklıyor.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!