banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. ARK Invest’ten Cathie Wood, Bitcoin Mevcut Fiyattan Yaklaşık 10 Kat Artabilir!

ARK Invest’ten Cathie Wood, Bitcoin Mevcut Fiyattan Yaklaşık 10 Kat Artabilir!

ARK Invest’ten Cathie Wood, Bitcoin Mevcut Fiyattan Yaklaşık 10 Kat Artabilir!
ARK Invest’ten Cathie Wood, Bitcoin Mevcut Fiyattan Yaklaşık 10 Kat Artabilir!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cathie Wood, Bitcoin’in mevcut fiyattan 10 kat artış yaşayabileceğini söyledi. İşte nasıl?

13:45
15 Ekim 2021

ARK Invest’in kurucusu Cathie Wood, kurumsal yatırımcıların kripto para birimini benimsemesi durumunda Bitcoin’in (BTC) 500.000 dolara ulaşabileceğini söyledi.

Cathie Wood: BTC 500.000 Dolar’a UlaşabilirDaha Fazla Bitcoin (BTC) Cathie Wood: BTC 500.000 Dolar’a Ulaşabilir Bitcoin şu anda 57.327 dolardan işlem görüyor ancak Financial Review’e göre Wood, kurumlar yatırım fonlarının sadece %5’ini BTC’ye tahsis ederse fiyatın yaklaşık 10 kat artabileceğini söylüyor. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. CFA Dernekleri Australasia konferansında konuşan Wood şunları söyledi:

“Yatırım hayatımda, yeni varlık sınıfları gibi görünenlerin kurumsal portföylere taşındığı iki dönem gördüm. 70’li ve 80’li yıllarda gayrimenkul ve gelişmekte olan pazarlar.

Dünyanın dört bir yanındaki kurumlar portföylerinin yüzde beşini Bitcoin‘e tahsis edecek olsaydı, bu tahsis tek başına Bitcoin’in fiyatına kabaca 500.000 dolara kadar yükseltebilirdi.”

Daha Fazla Bitcoin (BTC) Wood, tahminin Square, MicroStrategy ve Tesla gibi kripto konusunda zaten yükseliş gösteren büyük firmaların portföylerine daha da fazla Bitcoin eklemesini etkilemediğini söylüyor. Wood’un yorumları, ARK’nın bir Bitcoin vadeli işlem borsa yatırım fonu (ETF) için onay isteyen son SEC başvurusunu takip ediyor. Uygulama, fonun Chicago Ticaret Borsası’nda (CME) ABD doları cinsinden nakit olarak ödenen, borsada işlem gören Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerine yatırım yapacağını söylüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!