banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Analist: Şimdi Altın Fiyatında Bu Seviyeleri Bekleyin!

Analist: Şimdi Altın Fiyatında Bu Seviyeleri Bekleyin!

Analist: Şimdi Altın Fiyatında Bu Seviyeleri Bekleyin!
Analist: Şimdi Altın Fiyatında Bu Seviyeleri Bekleyin!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın 1.787-86 dolar bölgesine gün içi düşüşünü tersine çevirdi ve art arda üçüncü gün için pozitif bölgeye geçti. Piyasa analisti Haresh Menghani’ye göre, altın fiyatı, Avrupa seansının ilk yarısında bir ayın zirvelerine yakın sıçradı ve boğalar şimdi çok önemli 200 günlük SMA’nın ötesindeki momentumu geliştirmeye çalışıyor. Analist, doların önceki günkü 13 aylık zirvelerinden geri çekilme düşüşünü uzattığını ve bunun da, altın da dahil olmak üzere dolar cinsinden emtialar için arka rüzgar olarak hareket eden kilit bir faktör olarak görüldüğünü belirtiyor.

Analiste göre, dolar tipik bir “söylentiyi al, gerçeği sat” tepkisine tanık oldu

Analist Haresh Menghani, daha uzun vadeli ABD Hazine tahvil faizlerindeki bir başka düşüşün, getiri sağlamayan sarı metale bir miktar ek destek sağladığını ve bunun, büyük ölçüde, geleneksel güvenli liman altına olan talebi baltalama eğiliminde olan piyasalardaki risk alma dürtüsünün dengelenmesine yardımcı olduğunu ifade ediyor. Bununla birlikte, altının hareket halindeyken fayda sağlayıp sağlayamayacağı veya Fed’in erken taperinge başlamasına yönelik beklentiler arasında yeni arz ile daha yüksek seviyelere yönelip yönelmeyeceği izlenmeye devam ediyor. Öte yandan analiste göre, 1.800 doların üzerindeki sürekli bir güç, boğa traderlar için yeni bir tetikleyici olarak görülecek ve ek kazançlar için zemin hazırlayacak.

Kriptokoin.com haberlerinden de takip ettiğiniz üzere, enflasyona karşı koruma olarak görülen altın, ABD TÜFE raporunun enflasyonist baskılarda sürekli bir artış göstermesinden sonra kazanç sağladı. Geçen Cuma günkü hayal kırıklığı yaratan NFP verilerinin fonunda, stagflasyonun geri dönüşüne ilişkin korkular arttı. Analist bu durumun, geniş tabanlı dolar zayıflığının yanı sıra, dolar cinsinden emtiaya güçlü bir destek sağladığını hatırlatıyor.

Altın

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!