banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Çinli Kullanıcılara Hizmet Veren Borsa da Çin’de Bazı İşlemleri Durduruyor!

Çinli Kullanıcılara Hizmet Veren Borsa da Çin’de Bazı İşlemleri Durduruyor!

Çinli Kullanıcılara Hizmet Veren Borsa da Çin’de Bazı İşlemleri Durduruyor!
Çinli Kullanıcılara Hizmet Veren Borsa da Çin’de Bazı İşlemleri Durduruyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genellikle Çinli kullanıcılara hizmet veren Bitget de Çin’de geleneksel para – kripto para işlemlerini durduracağını açıkladı.

10:34
14 Ekim 2021

Çin’in Bitcoin (BTC) ve kripto para birimleri ile ilgili attığı yasaklayıcı adımlar sebebiyle önemli kripto para borsaları ve işlem platformları bir bir ülkeden çekildiklerini açıklıyor. Son olarak Binance’in Çin ile tüm bağlarını kopardığı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Bugün ise genellikle Çinli kullanıcılar için faaliyet gösteren bir borsadan haber geldi.

Bitget Geleneksel Para İşlemlerini DurdurduEkosistemin Tepkisi Büyük Bitget Geleneksel Para İşlemlerini Durdurdu Genel olarak Çinli kullanıcılara hizmet veren kripto para borsası Bitget Exchange yaptığı açıklama ile geleneksel para – kripto para işlemlerini durdurduğunu açıkladı. Yapılan açıklamalara göre Bitget de bu adımı Çin’in düzenleyici politika gereksinimlerine yanıt olarak attı. Borsa konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, “Bitget, Çin anakarasındaki OTC işlem işlevini 15 Ekim 2021 tarihinde saat 15:00’te (UTC+8) kapatacaktır. Bitget, artık Çin anakarasındaki müşterilere OTC işlem hizmetleri sunmayacaktır.” sözleri kullanıldı. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Ekosistemin Tepkisi Büyük Çin Bitcoin’in ortaya çıkışından bu yana tam 11 kere yasakladığını açıkladı ve 8 kere de Çin’in Bitcoin’i yasaklayacağı yönünde asılsız haberler çıktı. Dolayısıyla artık kripto para ekosistemi Çin’in Bitcoin ve kripto para yasaklarına tabiri caizse doymuş durumda. Zaten topluluktan da artık daha sık “Bitcoin’in Çin’e ihtiyacı yok” sesleri yükseliyor. Borsalar da Çin’in düzenleyici kurallarına uyarak hiç çekinmeden faaliyetlerini sonlandırıyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!