banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bitcoin (BTC) ETF Onayına 8 Gün Kaldı! Hazır Olun Volatilite Artacak!

Bitcoin (BTC) ETF Onayına 8 Gün Kaldı! Hazır Olun Volatilite Artacak!

Bitcoin (BTC) ETF Onayına 8 Gün Kaldı! Hazır Olun Volatilite Artacak!
Bitcoin (BTC) ETF Onayına 8 Gün Kaldı! Hazır Olun Volatilite Artacak!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEC Bitcoin ETF onayı verebilir ancak her halükarda fiyat volatilitesi artacak!

21:26
12 Ekim 2021

Uzun süredir kripto para yatırımcıları SEC’den gelebilecek bir ETF onayı bekliyor. Geçtiğimiz günlerde bekleyen başvuruların bir kısmı için kararını ertelediğini duyuran SEC önümüzdeki günlerde ilk onayı verebilir. Geçtiğimiz hafta Bitcoin ETF onayına en yakın taleplerden biri onaylanmıştı. Varlıklarının %80’ini kripto paralara maruz kalan şirketlerde tutacak bir ETF onay aldı.

Red Gelmezse Onaylanmış Kabul EdilirÖnümüzdeki Günlerde Ani Hareketler Gelebilir Red Gelmezse Onaylanmış Kabul Edilir ProShares ETF için sadece 8 gün kaldı. Eğer SEC bu süre zarfında red kararı almazsa başvurunun onaylanmış olma ihtimali artacak. Hatta bazı analistlere göre bu durum ProShares ETF için onay anlamına gelecek. Opsiyon ticareti yapan kripto para yatırımcıları onaya ve redde hazır görünüyor. Kontratlarda Put/Call oranı 1’in üzerine çıktı. Bu konu akşam saatlerinde Fidelitas Lex isimli kripto para analisti tarafından da gündeme getirildi. Gary Gensler özellikle Bitcoin ve Ethereum gibi kripto varlıklara güvenini birçok kez dile getirdi. Bitcoin ETF onayı için de Gensler olumsuz konuşmuyor. Ancak bunun için doğru zamanın gelip gelmediği konusundaki şüphelerini dolaylı yoldan birçok kez ifade etti. Biden yönetimi ve ABD düzenleyicileri çeşitli gruplarla regülasyonlar üzerinde çalışıyor. Kuvvetle muhtemel kripto para düzenlemeleri tam anlamıyla gelmeden ETF onayı gelmeyecek. Ancak 8 gün içinde bir sürpriz olabilir ve onay itibariyle düzenlemeler duyurulabilir. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Önümüzdeki Günlerde Ani Hareketler Gelebilir Her iki ihtimalde de fiyat son derece volatil olacaktır. Onay veya ret gelmesi halinde piyasalar bunu sert biçimde fiyatlayacaktır. Peki yatırımcıların ne yapması gerekiyor? Öncelikle teknik analizin yanında bu tarz temel gelişmeleri yakından takip etmeniz gerekiyor. Yaklaşık bir hafta içinde oldukça önemli bir gelişme yaşayacağız. Bu süre zarfında kısa vadeli işlemler açmak size zarar ettirebilir. Bitcoin (BTC) birkaç haftadır ciddi kazanımlar yakaladı. Ancak bu yükseliş sırasında altcoinler de büyük ölçüde düşüşlere şahit olduk. Şimdi ret gelmesi ve piyasanın düşüş yönünde domine edilmesi halinde altcoinler daha büyük kayıplar yaşayabilir. Güncel destek seviyelerini izleyerek aşağı yönlü bir kırılmada kayıplarınızı minimuma indirebilirsiniz. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!