banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Cardano (ADA) ve Solana (SOL) Fiyat Analizi: Fiyat Beklentileri ve Kritik Seviyeler

Cardano (ADA) ve Solana (SOL) Fiyat Analizi: Fiyat Beklentileri ve Kritik Seviyeler

Cardano (ADA) ve Solana (SOL) Fiyat Analizi: Fiyat Beklentileri ve Kritik Seviyeler
Cardano (ADA) ve Solana (SOL) Fiyat Analizi: Fiyat Beklentileri ve Kritik Seviyeler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin’lerde genel bir düşüş yaşanırken Cardano ve Solana’da son durum ne?

09:47
12 Ekim 2021

Lider kripto para birimi Bitcoin, Pazartesi günü hızlı bir artış başlattı ve kısa bir süre 57.000 doların üzerinde işlem gördü. Bitcoin (BTC), önümüzdeki günlerde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.000 dolara yükselmeyi hedefliyor. Öte yandan, Bitcoin haricindeki pek çok kripto para birimi düşüş yaşamaya devam ediyor. İşte en popüler altcoin’lerden olan Cardano (ADA) ve Solana’da (SOL) son durum.

Cardano (ADA)Solana (SOL) Cardano (ADA) Popüler altcoin Cardano, diğer altcoin’ler gibi devam eden yükseliş dalgasının ortasında artışını sürdüremedi. Öyle ki akıllı sözleşme varlığı Cardano, 2.4 dolar seviyesindeki direnci kıramadı ve dolayısıyla 2,5 dolar seviyesi de test edilmedi. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Azalan trend çizgisi de düşüş trendine katkıda bulundu ve ADA fiyatının 2,1 dolara kadar geri çekilmesine neden oldu. İçeriğin kaleme alındığı sırada, boğalar fiyatı ayakta tutmak ve fiyatın 2 dolara gerilemesini önlemek için mücadele ederken ADA 2,11 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor. Satıcıların, MACD ve RSI’dan gelen düşüş sinyalleriyle desteklenen üstünlüğü olduğunu unutmayın. İlki ortalama çizginin altına düştüğü için, oranlar ayıların lehine olacak. Dahası, RSI ayıların daha agresif hale geldiğini ve Cardano‘yu 2 dolara kadar çekmeyi başarabileceğini gösteriyor. Solana (SOL) Bir diğer popüler altcoin olan Solana Eylül ayının en düşük seviyesi olan 115 dolardan 177 dolar seviyesine kadar toparlandı. Ancak Solana‘daki bu artış uzun sürmedi ve fiyat 140 dolara kadar yeniden geri çekildi. Öte yandan Solana, 100 SMA ve %50 Fibonacci seviyesi tarafından oluşturulan bir birleşme ile desteklenirken, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla yaklaşık 143 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ancak alıcılar bu bölgeden pes ederse, SOL 120 dolara kadar düşebilir ve popüler altcoin burada yatırımcılar için daha çekici hale gelebilir. Ek olarak 12 saatlik grafiğe bakıldığında tüm gün içi teknik göstergelerin düşüş eğiliminde olduğunu görülüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!