banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 3 Kez Haklı Çıkan Analist, Bitcoin’in Sıradaki Hamlesini Paylaştı!

3 Kez Haklı Çıkan Analist, Bitcoin’in Sıradaki Hamlesini Paylaştı!

3 Kez Haklı Çıkan Analist, Bitcoin’in Sıradaki Hamlesini Paylaştı!
3 Kez Haklı Çıkan Analist, Bitcoin’in Sıradaki Hamlesini Paylaştı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geniş çapta takipçi kitlesine sahip bir kripto traderı ve stratejisti, fiyat hareketi yanlış olduğunu kanıtlayana kadar Bitcoin (BTC) üzerinde boğa olarak kalmayı seçtiğini söylüyor. Kriptokoin.com haberlerinde de yer verdiğimiz DonAlt takma adlı kripto traderı ve analisti, Bitcoin için 28 Mart’taki 6.100 doları isabetli bir şekilde tutturdu. Bunun haricinde DonAlt, Ocak ayının başında Bitcoin’in %44’lük rallisini doğru tahmin etmeyi başardı. Stratejist 12 Şubat’ta BTC’nin 10.300 doların üzerine çıktığı zirveyi de başarılı bir şekilde öngörmüştü.

“BTC’de zayıflık görene kadar boğa olmaya devam edeceğim”

Kripto analisti DonAlt, yeni bir strateji oturumunda, lider kripto para 50.000 doların üzerinde işlem görmeye devam ettiği için Bitcoin (BTC)’nin şu anda haftalık zaman diliminde zayıf bir direnç alanıyla karşı karşıya olduğunu söylüyor:

Benim için bunun bir 60.000 dolarlık direnç olduğunu iddia edebilirsiniz. Ama benim için bu o kadar çok test edildi ki. Bir süre burada kontrol edilmemiz için iyi bir şans olduğunu düşünüyorum. Ancak daha uzun vadeli olacağını sanmıyorum. Bu yüzden, zayıflık görene kadar alıma devam edeceğim. Şu anda, gerçekten çok fazla bir zayıflık görmüyorum. Yani aksi kanıtlanana kadar ben boğayım.

DonAlt’a göre lider kripto Bitcoin (BTC) için gökyüzü açık

Günlük zaman dilimine bakıldığında kripto stratejisti DonAlt, Bitcoin (BTC) için gökyüzünün açık olduğunu söylüyor.

Şu anda, günlük zaman çerçevesinde, bence hiç direnç kalmadı, ki bu oldukça iyi. 50.000 doları tuttuğumuz sürece, kısa zaman dilimleri bile aptalca bir yükseliş gibi görünüyor.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!