banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Lider Kripto Para Bitcoin’in Piyasa Değeri 1 Trilyon Dolara Ulaştı: BTC Dominance Artıyor

Lider Kripto Para Bitcoin’in Piyasa Değeri 1 Trilyon Dolara Ulaştı: BTC Dominance Artıyor

Lider Kripto Para Bitcoin’in Piyasa Değeri 1 Trilyon Dolara Ulaştı: BTC Dominance Artıyor
Lider Kripto Para Bitcoin’in Piyasa Değeri 1 Trilyon Dolara Ulaştı: BTC Dominance Artıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in altcoin’ler üzerindeki hakimiyeti, son iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

12:42
7 Ekim 2021

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 55.000 dolar bandına tırmanarak başarılı bir yükseliş performansı kaydetti. Bitcoin’in altcoin’ler üzerindeki hakimiyeti, son iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Geçtiğimiz gün kısa sürede ani bir patlama gerçekleştiren BTC, 5 ayın en yüksek seviyesini gördü.

BTC Hakimiyeti Son İki Ayın En Yüksek SeviyesindeAltcoin’ler Yeşillendi Ancak BTC Üstünlüğü Devam Ediyor BTC Hakimiyeti Son İki Ayın En Yüksek Seviyesinde Ekim ayı, Bitcoin için oldukça olumlu geçiyor. Lider kripto para Bitcoin, ekim ayına 43.000 doların üzerinde girdi. Kısa sürede 48.000 dolar ve geçtiğimiz günlerde 50.000 dolara uzanan BTC, 54.000 dolarına üzerinde stabilize oldu. Uzmanlar bu hareketi boğa koşusunun başlangıcı olarak nitelendirirken fiyat beklentilerini yineledi. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Amiral geminin yükselişi piyasa değerinde de önemli bir noktayı kazanmasına yol açtı. Lider kripto para Bitcoin’in piyasa değeri bir kez daha 1 trilyon doları aştı. Bunun yanı sıra Bitcoin dominance son iki ayın en yüksek seviyesi olan %45’e tırmandı. Altcoin’ler Yeşillendi Ancak BTC Üstünlüğü Devam Ediyor Bitcoin’in yanı sıra diğer kripto para birimleri yükseliş eğilimi kazandı. En büyük altcoin Ethereum, son bir haftada %20 artış kaydederek 3.600 dolara uzandı. Haftalık zaman diliminde Cardano %10, Binance Coin %17, Ripple %14, Solana %13, Polkadot %18’lik yükseliş hareketi sergiledi. Ancak bu durum BTC ile karşılaştırıldığında oldukça farklı. Birçok altcoin Bitcoin’e karşı erirken BTC dominance tırmandı. Öte yandan istisnalar da vardı. En popüler ikinci şaka kripto para birimi Shiba Inu, haftalık zaman diliminde %300’ün üzerinde yükseldi. SHIB, kısa sürede fiyatından üç sıfırı silerek piyasa değeri sıralamasında 12.’liğe kadar tırmandı. Kripto para piyasasının değeri 24 saatte 150 milyar dolar arttı ve an itibarıyla 2.3 trilyon doların üzerine çıktı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!