banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bitcoin’in Yüzde 85’i 3 Aydır Hareket Etmedi! Bu Ne Anlama Geliyor?

Bitcoin’in Yüzde 85’i 3 Aydır Hareket Etmedi! Bu Ne Anlama Geliyor?

Bitcoin’in Yüzde 85’i 3 Aydır Hareket Etmedi! Bu Ne Anlama Geliyor?
Bitcoin’in Yüzde 85’i 3 Aydır Hareket Etmedi! Bu Ne Anlama Geliyor?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BTC’nin %85’i son 3 aydır hareket etmedi.

11:32
7 Ekim 2021

Lider kripto para birimi Bitcoin Ekim ayına inanılmaz bir başlangıç yaptı ve fiyatı önemli seviyeleri geride bıraktı. BTC fiyatı şu anda artmaya devam ederken tanınan isim Anthony Pompliano‘nun BTC hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Bitcoin’in %85’i 3 Aydır Hareket EtmediBu Durum Bitcoin’deki Fiyat Artışının Nedeni Olabilir Bitcoin’in %85’i 3 Aydır Hareket Etmedi Anthony Pompliano bugün erken saatlerde Bitcoin hakkında bir paylaşımda bulundu. Yaptığı paylaşımda Pompliano, Bitcoin’in %85’inin son 3 aydır hareket ettirilmediğini belirtti.
Pompliano’ya göre, yukarıdaki tweetinde belirtildiği gibi, BTC’nin yaklaşık %85’i 90 gündür hareket etmedi. Bu, Bitcoin sahiplerinin bu noktada BTC‘lerini trade etmediği veya satmadığı anlamına geliyor. Pompliano için bu ‘çılgınca’ bir durum çünkü bu aynı zamanda insanların Bitcoin’i hiç olmadığı kadar ciddiye aldığını gösteriyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Ayrıca, Bitcoin’in dolaşımdaki arzındaki bu önemli yüzdelik , Bitcoin fiyatını olumlu yönde büyük ölçüde etkileyebilir. Öyle ki Bitcoin sahipleri ellerindeki BTC’leri trade etmez veya satmazsa, bu BTC’nin fiyatını çok fazla yukarılara taşıyabilir. Dolayısıyla bu durumda BTC topluluğu lider kripto para biriminde nispeten bir fiyat artışı bekleyebilir. Bu Durum Bitcoin’deki Fiyat Artışının Nedeni Olabilir Twitter’daki kripto para topluluğu da konuya olumlu tepki verdi. Bazıları Pompliano‘nun ilginç bir fenomen olduğu konusunda hemfikirken, bazıları ise lider kripto para birimindeki fiyat artışının Bitcoin’i elinde tutan yatırımcılardan kaynaklandığı sonucuna vardı. İçeriğin kaleme alındığı sırada en büyük kripto para birimi BTC, son 24 saatte %6,13’ün üzerinde bir artış gösterdi. Şu anda BTC, 54.451 dolardan işlem görmeye devam ediyor. Öte yandan analistler bu mevcut fiyat artışına dayanarak, BTC‘nin aya yükselmeye devam edeceğine inanıyor. Kripto meraklıları BTC’ye daha fazla güveniyor ve şu anda nasıl performans gösterdiğine bakarak nedenini görebiliyoruz. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!