banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Gizemli Balina Bitcoin (BTC) Fiyatını Aniden Yukarı Çekti!

Gizemli Balina Bitcoin (BTC) Fiyatını Aniden Yukarı Çekti!

Gizemli Balina Bitcoin (BTC) Fiyatını Aniden Yukarı Çekti!
Gizemli Balina Bitcoin (BTC) Fiyatını Aniden Yukarı Çekti!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün yaşanan anormal artışın arkasındaki sebep neydi?

18:50
6 Ekim 2021

Bugün Bitcoin (BTC) dakikalar içinde 52.000 dolardan 55.555 seviyesine kadar çıktı. CryptoQuant CEO’suna göre bu fiyat hareketine sebep olan tek bir balina bulunuyor. Dip seviyelerden birçok balinanın alım yaptığı biliniyordu. Hatta bu fiyat hareketinden günler önce birçok analist fiyatın hızla yükseleceği ve bu alımların boşaltılacağı yönünde tahminde bulunmuştu. Beklenen oldu, fiyat yükseliyor ancak henüz ciddi satışlar gelmedi. Bu durum 63.000 dolar ve üzerinin hedeflendiği anlamına mı geliyor?

Gizemli Balina Fiyatı UçurduEkim Ayı Bitcoin (BTC) Hedefi Gizemli Balina Fiyatı Uçurdu Ki Young Ju bugün Twitter hesabından yaşanan fiyat yükselişini değerlendirdi. CryptoQuant profesyonel olarak zincir içi verilerin ölçümünü yapıyor. Ağ hareketliliği, cüzdanların durumu ve daha yüzlerce başlıkta bigdata işleyerek grafikler üretiyorlar. CryptoQuant CEO’su tarafından yapılan paylaşıma göre bir veya birkaç kişi 5 dakika içinde piyasaya ciddi miktarda alım girdi. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Alınan Bitcoin (BTC) miktarı tam 1,6 milyar dolara ulaştı. Özellikle 40.000 dolar seviyelerinden balina diye tabir edilen cüzdanların ciddi alımlar yapmaya başladığı zaten konuşuluyordu. Bugün CEO tarafından paylaşılan şey balinaların fiyatı halen ucuz gördüğünü doğruluyor. Peki yapılan bu alımlar ne zaman boşaltılacak? Elbette bunun için fiyatın çok daha yukarı seviyelere ulaşması gerekiyor. Ekim Ayı Bitcoin (BTC) Hedefi Haziran ayında PlanB tarafından paylaşılan 63.000 dolar hedefi yerini koruyor ve güncel fiyat sadece 9 bin dolar daha yükselirse S2F grafiğinin hedefine ulaşılacak. Elbette bu yükseliş altcoinlerin ezilmesine de sebep oluyor. Birçok yatırımcı yükselişte öncü olan Bitcoin ve Ethereum gibi varlıklara yöneldiği için altcoinlerde benzer bir yukarı yönlü hareket görülemiyor. Eğer fiyat bu seviyelerden haftalık kapanış yapabilir ve gerçek zirvesine ulaşırsa elbette altcoinlerin de herhangi bir mega boğa sezonunda olduğu gibi günlük çift haneli yükselişler yaptığına şahit olabiliriz. Şimdilik 55.500 dolar direnci Bitcoin (BTC) için kolay bir hedef olarak görülüyor. Bazı fiyat hareketleri teknik verilerle açıklanabilir, bir kısmı temelde haber etkisine bağlanır. Ancak bugünlerde yaşanan tipte hareketler genellikle iş işten geçtiğinde anlaşılır. Belki ETF onayı ve Amazon, Google gibi dev bir şirketin bilançosuna Bitcoin (BTC) eklemiş olma ihtimali bugün bu seviyeleri görmemizi sağlıyordur. Tam olarak şunu sormamız gerekiyor, bir veya birkaç balina neden 5 dakika içinde 1,6 milyar dolarlık Bitcoin (BTC) alma ihtiyacı duydu? Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!