banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Dikkat: Popüler Bitcoin Borsası, 2 Yeni Altcoin Listeliyor!

Dikkat: Popüler Bitcoin Borsası, 2 Yeni Altcoin Listeliyor!

Dikkat: Popüler Bitcoin Borsası, 2 Yeni Altcoin Listeliyor!
Dikkat: Popüler Bitcoin Borsası, 2 Yeni Altcoin Listeliyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler Bitcoin ve kripto para işlem platformu eToro, 2 yeni altcoin listeliyor. eToro, Polkadot (DOT) ve Filecoin’i (FIL) borsasında listeleyeceğini duyurdu. Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte inceleyelim…

Öncü Bitcoin platformu eToro, 2 yeni altcoin listeliyor!

Öncü Bitcoin ve kripto para işlem platformu eToro, 2 yeni altcoin listeliyor. Borsa mevcut portföyünde 31 kripto paranın ticaretine imkan sunuyor. Şimdi ise eToro, Polkadot (DOT) ve Filecoin’i (FIL) listeleyeceğini açıkladı.  eToro’nun üst düzey yöneticilerinden Doron Rosenblum, kripto para listelenmeleri ile ilgili şunları söyledi:

Kripto para piyasalarında görülen mevcut oynaklığa rağmen bu piyasaya olan ilgimizi artırma stratejisi izliyoruz. Kullanıcılarımıza portföylerini daha geniş bir kripto para yelpazesiyle çeşitlendirmek adına fırsatlar sunmaya devam edeceğiz. Yakında daha fazla coin, kripto para hizmetlerimiz kapsamına eklenecek.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!