banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Sinema Zinciri Dogecoin’i (DOGE) Ödeme Yöntemine Ekledi! Fiyat Yüzde 10 Arttı

Sinema Zinciri Dogecoin’i (DOGE) Ödeme Yöntemine Ekledi! Fiyat Yüzde 10 Arttı

Sinema Zinciri Dogecoin’i (DOGE) Ödeme Yöntemine Ekledi! Fiyat Yüzde 10 Arttı
Sinema Zinciri Dogecoin’i (DOGE) Ödeme Yöntemine Ekledi! Fiyat Yüzde 10 Arttı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AMC, hediye kartları için bu şaka para birimi ile ödemeleri kabul etmeye başladı.

09:45
6 Ekim 2021

Dünyanın en büyük sinema zinciri AMC Group, Ağustos ayında yaptığı açıklama ile Bitcoin ile bilet alma dönemini yıl sonuna kadar başlatacaklarını duyurmuştu. AMC Group’dan bu kez yeni bir hamle daha geldi. AMC Group kısa süre önce yaptığı açıklama ile popüler meme (şaka) para birimi Dogecoin’i ödeme yöntemlerine eklediğini duyurdu.

AMC Group, Ödeme Yöntemlerine Dogecoin’i EklediDOGE Fiyatı Nasıl Etkilendi? AMC Group, Ödeme Yöntemlerine Dogecoin’i Ekledi Sinema zinciri AMC Group CEO’su Adam Aron, önde gelen sinema salonunun artık eGift kartları için Dogecoin ve diğer kripto para birimlerini kabul ettiğini açıkladı. Öte yandan dünyanın en büyük sinema salonu, biletler için kripto para ödemelerinin yanı sıra ayrıcalıklı stant satın alımlarını mümkün kılmak için de çalışmalarını sürdürüyor. Adam Aron, Tesla CEO’su ve milyarder Elon Musk‘tan başkası tarafından beğenilmeyen bir Twitter anketi yaptıktan sonra şirketinin Dogecoin‘i kabul edeceğini duyurdu. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Sinema devi AMC Group ayrıca, yıl sonuna kadar Bitcoin‘e ek olarak en büyük altcoin olan Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash için destek ekleyecek. İçerisinde bulunduğumuz pandemi süreci nedeniyle gelirlerinde yüzde 90 düşüş yaşayan AMC Group, 2020’de muazzam bir finansal baskıyla karşı karşıya kaldı. Daha sonra GameStop ve diğer mücadele eden şirketlerle birlikte Reddit’in meme hisse senedi trader’larının sevgilisi oldu. AMC hissesi bugüne kadar %1.634 arttı. Önde gelen sinema salonu için işler normale dönüyor gibi görünüyor. En son hafta sonu boyunca, “No Time to Die” ve “Venom: Let There Be Carnage”ın başarısı nedeniyle dünya çapında 3,9 milyon ziyaretçiyle yeniden açıldıktan sonra yeni bir rekor kırdı. DOGE Fiyatı Nasıl Etkilendi? Popüler şaka para birimi Dogecoin (DOGE), AMC Group’un haberinin ardından yükselişe geçti. Şaka para birimi son 24 saatte %10’un üzerinde bir artış kaydetti. En büyük şaka para birimi içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla artışını sürdürürken 0.2626 dolar bandında alım satım işlemi görmeye devam ediyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!