banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Binance’de Tahtadan Sıçrayan Adventure Gold (AGLD) Nedir?

Binance’de Tahtadan Sıçrayan Adventure Gold (AGLD) Nedir?

Binance’de Tahtadan Sıçrayan Adventure Gold (AGLD) Nedir?
Binance’de Tahtadan Sıçrayan Adventure Gold (AGLD) Nedir?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dev Bitcoin ve kripto para borsası Binance, Adventure Gold (AGLD) isimli altcoin projesini bugün Innovation Zone platformuna ekledi. Borsanın listeleme duyurusuyla kripto para fiyatı sert yükseldi. Bu listeleme akıllara Adventure Gold (AGLD) nedir? sorusunu getirdi. Kriptokoin.com olarak, altcoin projesini sizler için araştırdık, birlikte inceleyelim…

Adventure Gold (AGLD) nedir?

Adventure Gold (AGLD), Loot  non-fungible (NFT) projesinin yerel ERC-20 tokenidir. Loot, sosyal medya ağı Vine’ın kurucu ortağı Dom Hofmann tarafından oluşturulan ve zincir üzerinde oluşturulan, depolanan metin tabanlı, rastgele bir macera ekipmanıdır. Proje kasıtlı olarak ön uç arayüze, resimlere, istatistiklere veya işlevselliğe sahip değildir. Bunun yerine, topluluğun onu nasıl yorumlamak istediğine açık olan 8.000 metin tabanlı NFT’ye dayanmaktadır. NFT’ler, “Devlerin Kutsal Greaves”inden “Grim Shout”a kadar değişen dişli metinlerini içerir. 

8 Eylül 2021 itibarıyla, Loot’un OpenSea’deki taban fiyatı 8,56 ETH’dir. Adventure Gold, Loot’un üzerine bir onay biçimi olarak topluluk inşa ederek, Loot NFT oyununun altında yatan yaklaşımı takip ediyor. Loot’un basitliği ve benzersizliği, Web3 topluluğuna koduna dayalı çok sayıda türev projesi geliştirme konusunda ilham verirken, Adventure Gold’un kendisi bir yönetim tokeni olarak kullanılmayı ve kullanıcıların gelecekteki oyun içi krediler veya gelecekteki darphaneler üzerinde oy kullanmasını sağlamayı amaçlıyor.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!