banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü NBA Yıldızı Shaquille O’Neal, NFT Koleksiyonunu Yayınlayacak

Ünlü NBA Yıldızı Shaquille O’Neal, NFT Koleksiyonunu Yayınlayacak

Ünlü NBA Yıldızı Shaquille O’Neal, NFT Koleksiyonunu Yayınlayacak
Ünlü NBA Yıldızı Shaquille O’Neal, NFT Koleksiyonunu Yayınlayacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen hafta ilk NFT’sini satın alan Hall of Fame NBA oyuncusu ve iş adamı Shaquille O’Neal, 15 Ekim’de kendi koleksiyonunu piyasaya sürüyor.

Dört kez NBA şampiyonu ve seri girişimci olan Shaquille O’Neal, Ethernity Chain ile ortaklık kurarak kendi NFT koleksiyonunu piyasaya sürdüğünü açıkladı.

“Shaquille O’Neal: The Eras of Dominance Collection” isimli koleksiyon, Ethereum katman 2 platformu olan Ethernity üzerinden 15 Ekim’de satışa çıkacak.

Koleksiyon, O’Neal’ın kariyeri boyunca oynadığı Los Angeles Lakers, Orlando Magic ve Miami Heat takımlarındaki sahnelerini betimleyen beş farklı NFT içeriyor.

Alıcılar, 22 numaralık özel bir ayakkabıya, O’Neal’ın ile görüntülü görüşmeye ve O’Neal’ın müzik festivaline katılmaya hak kazanacak.

Eylül ayında, kripto varlıkların ne olduğunu tam olarak anlamayı beklediğini söyleyen O’Neal, geçen hafta iki Creature World NFT satın alarak NFT pazarına giriş yaptı ve bir tanesini Twitter profil resmini yaptı.

Ethernity daha önce Ulusal Futbol Ligi’nden Ezekiel Elliot ve Manny Pacquiao ile ortaklık kurarak NFT koleksiyonlarını piyasaya sürmüştü.

My bid is on the GOAT… @EthernityChain just dropped four exclusive Muhammad Ali NFTs created by @rafagrassetti. Now at https://t.co/Ib1DmZ1Zd4 pic.twitter.com/RdH9PUamk8

— SHAQ (@SHAQ) May 1, 2021

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!