banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 8 Ay Önce Satın Aldığı NFT’yi %5.3 Milyon Kâr ile Sattı

8 Ay Önce Satın Aldığı NFT’yi %5.3 Milyon Kâr ile Sattı

8 Ay Önce Satın Aldığı NFT’yi %5.3 Milyon Kâr ile Sattı
8 Ay Önce Satın Aldığı NFT’yi %5.3 Milyon Kâr ile Sattı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT veri sitesi nonfungible.com’da yer alan bilgiye göre Art Blocks projesinin bir parçası olan Ringers #109 NFT’si hafta sonu 2.100 Ethereum’a yani yaklaşık 6.9 milyon dolara alıcı buldu. NFT’nin eski sahibi Ringers #109’u, 8 ay önce 128.9 dolara satın almıştı.

2. satışı gerçekleşen NFT’nin, eski sahibi bu NFT’yi 8 ay önce 0.1 Ethereum’a satın almıştı. Bu miktar o zaman 128.9 dolara denk geliyordu. Koleksiyoner bu NFT’den 8 ayda  %5.3 milyon kâr etmiş oldu.

Ringers 109 NFT

Nonfungible verilerine göre son 1 haftada toplam 517.8 milyon dolarlık NFT satışı gerçekleştirildi. 143.500 adet NFT satıldı. Aylık NFT satışları ise 1 milyar 518 milyon doları buldu.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!