banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. XRP Sahipleri, SEC ile Davasında Ripple’a Yardım Edebilecek

XRP Sahipleri, SEC ile Davasında Ripple’a Yardım Edebilecek

XRP Sahipleri, SEC ile Davasında Ripple’a Yardım Edebilecek
XRP Sahipleri, SEC ile Davasında Ripple’a Yardım Edebilecek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Federal Yargıç Analisa Torres, XRP sahiplerinin, SEC’in Ripple aleyhindeki davasına müdahale etme isteğini “eylemi gereksiz yere geciktireceği” sebebiyle reddetti.

Alınan bu karara rağmen farklı bir durum da söz konusu. Davalılar artık “amici curiae” (mahkemenin dostları) olarak devam edebilecek. Yani brifing sunma şansına sahip olacaklar.

“Buna göre movant’lar (kendi lehine bir karar için mahkemeye veya hakime başvuran veya dilekçe veren kişi anlamına gelir) bu davada “amici curiae” olarak hareket edebilecek. Bu sebeple Movant’lar, mahkeme tarafından önceden onaylandığı şekilde davayla ilgili yasal konularda brifing vererek mahkemeye yardımcı olmasına izin verilecek”

Fakat XRP sahipleri kanıt sunma ve tanık sunma haklarından mahrum olacak.

XRP topluluğunu SEC ve Ripple davasına sokma çabasına öncülük eden Deaton Hukuk Bürosu’ndan avukat John Deaton, davada bireylerin ve işletmelerin zarar gördüğünü söyledi.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!