banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Dogecoin Haftaya Ne Yapacak? İşte Seviyeler ve Grafik

Dogecoin Haftaya Ne Yapacak? İşte Seviyeler ve Grafik

Dogecoin Haftaya Ne Yapacak? İşte Seviyeler ve Grafik
Dogecoin Haftaya Ne Yapacak? İşte Seviyeler ve Grafik
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto analisti Akash Girimath, Dogecoin (DOGE) fiyatının, yerel bir dip oluşturduğu için 29 Eylül’de ikinci bir yükseliş girişiminde bulunduğunu belirtiyor ve bu noktadan itibaren DOGE’nin çok önemli bir destek alanını deldiğini, ancak bunu aşmak için mücadele ettiğini vurguluyor. Kriptokoin.com olarak Akash Girimath’ın haftalık Dogecoin analizini sizler için hazırladık.

Dogecoin (DOGE) hangi yöne gidecek?

Kripto analisti Akash Girimath’a göre, Dogecoin fiyatı 22 Eylül’de günlük %16 arttı, ancak talep engelinde 0,21 ile 0,23 dolar arasında değişen bir abluka ile karşı karşıya kaldı ve başarısız bir girişimin ardından DOGE, 0,19 dolardan düşük aralığı yeniden test etti ve ikinci denemeyi başlattı. Bunlardan hareketle Akash Girimath, şu değerlendirmeyi yapıyor:

%15’lik artışa rağmen, köpek temalı kripto para birimi 0,23 doların hemen altında bir dizi satıcıyla karşı karşıya. Ayrıca, Momentum Ters Çevirme Göstergesi (MRI), altı saatlik grafikte kırmızı bir satış sinyali verdi. Bu teknik oluşum, bir ile dört mum düzeltmesi öngörüyor.

“Satış baskısındaki bir artış, Dogecoin’i paramparça edebilir”

Analist, lider kriptonun yoluna devam ettiğini ve 50.000 dolarda koştuğunu belirterek, Dogecoin fiyatının da dahil olmak üzere altcoinlerin onunla birlikte yükseleceğini tahmin ediyor. Analiste göre, böyle bir durumda, DOGE 0,23 doları aşarsa, %50 Fibonacci düzeltme seviyesini 0,27 dolardan yeniden test etmesi muhtemel. Bu artış ise, mevcut fiyattan %27’lik bir yükseliş anlamına geliyor.

DogecoinDogecoin fiyatı 6 saatlik grafik

Öte yandan Akash Girimath, Dogecoin fiyatının 0,23 dolarlık bariyeri destek tabanına çevirememesi durumunda, bunun zayıf bir satın alma baskısına işaret edeceğini ve böyle bir durumda, DOGE’nin daha aşağı itilip 0,21 dolar talep bariyerini aşabileceğini söylüyor ve analizine şu şekilde devam ediyor:

Satış baskısındaki bir artış, DOGE’yi 0,19 dolara düşürebilir ve hatta paramparça edebilir. Böyle bir gelişme, yükseliş tezini geçersiz kılabilir ve potansiyel olarak 0,18 dolar veya 0,16 dolara kadar bir düşüşü tetikleyebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!