banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Lider Kripto Para Bitcoin (BTC), 45.000 Dolara Dokundu: Amiral Gemi Geri Döndü

Lider Kripto Para Bitcoin (BTC), 45.000 Dolara Dokundu: Amiral Gemi Geri Döndü

Lider Kripto Para Bitcoin (BTC), 45.000 Dolara Dokundu: Amiral Gemi Geri Döndü
Lider Kripto Para Bitcoin (BTC), 45.000 Dolara Dokundu: Amiral Gemi Geri Döndü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin, 45.000 dolara ulaştı.

12:45
1 Ekim 2021

Lider kripto para birimi Bitcoin, ekim ayının ilk gününde 45.000 dolara dokunmayı başardı. Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin, eylül ayı kabusundan uyandı. Liderin yükselişi ile birlikte en büyük altcoin Ethereum (ETH) harekete geçerken piyasa yeşile büründü.

Bitcoin YükseliyorKripto Para Piyasasında Son Durum Bitcoin Yükseliyor Lider kripto para  Bitcoin, gün içerisinde 45.000 dolara dokunarak önemli bir performansa imza attı. BTC, eylül ayını düşüş trendi ile geçirmesinin ardından ekim ayına yükseliş ile merhaba dedi. Amiral gemi, Çin FUD’larına karşı 40.000 doları korumuş ve düşüş trendini reddetmişti. Ekim ayı ile birlikte yükseliş hedefleyen BTC boğaları, girişimlerini sürdürüyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Bitcoin 44.300 dolarlık bölgeyi aşarak 45.000 dolarlık hedefe doğru ilerledi. BTC, 45.000 dolara dokunsa da henüz buranın üzerine çıkamazken bir sonraki direnç seviyesi 45.500 dolar olarak kaydedildi. Kripto para piyasası, olumlu haberler ve gelişmelerin ışığında yukarı yönlü ivme kazanıyor. El Salvador, Visa, Jerome Powell ve daha birçok gelişmeden olumlu sinyaller alan lider, yoluna tam gaz devam ediyor. Kripto Para Piyasasında Son Durum Liderin yukarı yönlü momentum kazanması ile birlikte en büyük altcoin Ethereum (ETH) 3.100 dolar bayrağını geri aldı. ETH, 3.000 dolar alanını kazanarak artış trendini ivmelendirmek istiyor. Ethereum London Hard Fork’u ile birlikte deflasyonist bir yapıya bürünen ETH’de yakımlar devam ediyor. Bununla birlikte kurucu ortak Vitalik Buterin ERC-4337 güncellemesini geçtiğimiz günlerde duyurdu. Popüler altcoin Binance Coin (BNB) 404 dolara dokunurken XRP fiyatı 0.97 dolar ile 1 doların kıyısına taşındı. En popüler şaka kripto para Dogecoin (DOGE) 0.20 dolardaki seyrini sürdürürken Solana %4 artışla 142 dolara tırmandı. Öte yandan popüler kripto para Cardano (ADA) 2.15 dolar, Chiliz (CHZ) 0.26 dolardan alım satım işlemi görüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!