banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. FED Başkanı Jerome Powell: “Kripto Paraları Yasaklama Gibi Bir Planımız Yok”

FED Başkanı Jerome Powell: “Kripto Paraları Yasaklama Gibi Bir Planımız Yok”

FED Başkanı Jerome Powell: “Kripto Paraları Yasaklama Gibi Bir Planımız Yok”
FED Başkanı Jerome Powell: “Kripto Paraları Yasaklama Gibi Bir Planımız Yok”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Powell, kripto para düzenlemeleri ve stablecoin’ler hakkında FED çalışmalarından bahsetti.

18:36
30 Eylül 2021

FED Başkanı Jerome Powell, kripto para birimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Powell, kripto para düzenlemeleri ve stablecoin’ler hakkında FED çalışmalarından bahsetti.

FED Başkanı’nın AçıklamalarıPiyasa Durumu FED Başkanı’nın Açıklamaları FED Başkanı Jerome Powell ve Hazine Bakanı Janet Yellen, Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi karşısında Covid-19 dönemine dair açıklamalarda bulunuyor. Salı günü Senato, bankacılık panelinde konuşma yapan ikili, kriz sırasında uygulanan programların önemini vurguladı. Ekonomik görünüm konusunda iyimser bir tavır sergileyen ikili kritik açıklamalar kaydetti. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. ABD Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell, enflasyonist seviyelerin gelecek yılın ilk yarısında düşeceğine inanıyor. Powell, mevcut enflasyonist seviyelerin küresel arz dar boğazlarının doğrudan bir sonucu olduğunu söyledi. Ayrıca Powell, yüksek enflasyon ve işsizlik arasındaki gerilimle FED’in zor bir durumda bulunduğunu belirterek ABD’nin hala tam istihdam konusunda çok uzakta olduğunu sözlerine ekledi. Bunun yanı sıra Powell, kripto para endüstrisinin düzenlenmesi gerektiğinin altını çizdi. Powell’a göre kriptolar merkezi bir yapı ile varlığını koruyabilir. Ayrıca konuşmasına stablecoin parantezi ekleyen FED Başkanı, düzenlemeye stablecoin’lerin de dahil edilmesi gerektiğini savundu. Federal Rezerv Başkanı, geçtiğimiz dönemki açıklamalarından merkezsizlik konusunu ele alırken, mutlaka bir yasal çerçeve içerisinde kripto paraların işlem görmesi kanaatindeydi. Powell, dijital dolar ile ilgili çalışmalaırn sürdüğünü ve bu konuda aceleci olmayacaklarını bildirmişti. Piyasa Durumu Kripto para piyasası, liderin 43.000 dolar aşması ile birlikte yeşil bir gün geçiriyor. Olumlu haberlerin de desteğiyle piyasa eylül ayının son gününü pozitif tarafta bitirmeyi hedefliyor. Bitcoin 43.000 doların üzerindeki seyrini sürdürürken en büyük altcoin Ethereum (ETH), 3.000 dolar sınırında işlem görüyor. Bununla birlikte günün en çok kazandıran popüler altcoin’leri Binance Coin (BNB) ve OMG Network oldu. Bu iki kripto para %10’un üzerinde artışla öne çıkan altcoin’ler olarak kayıtlara geçti. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!