banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 2 Profesyonel Analist: Bitcoin’in Sıradaki Adımı Bu Seviyelere!

2 Profesyonel Analist: Bitcoin’in Sıradaki Adımı Bu Seviyelere!

2 Profesyonel Analist: Bitcoin’in Sıradaki Adımı Bu Seviyelere!
2 Profesyonel Analist: Bitcoin’in Sıradaki Adımı Bu Seviyelere!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin 6 haneli fiyatlara ulaşabilir mi? Ulaşabilirse ne zaman? Lider kriptonun daha önce denemediği en büyük psikolojik direnci 100.000 dolar, PlanB’ye göre yıl sonu kırılabilir. Analist kırılmaması durumunda, mucidi olduğu S2F modelinin geçersiz kalacağını söylüyor. Bir diğer analist Tone Vays’de kısa vadeli Bitcoin teknik analizlerini yayınladı. Hızlıca göz atalım…

Bitcoin (BTC)’de 65.000 dolar öncesi bu seviyeler bekleniyor:

Kıdemli analist Tone Vays, Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki birkaç hafta içinde büyük bir çıkışa hazır olduğuna inanıyor. Yeni bir fiyat hareketi güncellemesinde analist, YouTube abonelerine BTC için bir sonraki kısa vadeli hedefin 52.000 dolar olduğunu düşündüğünü söyledi. Piyasaya değerine göre en büyük kripto para birimi bu seviyeye ulaştığında Vays havai fişekler bekliyor:

52.000 doları kırdığımızda, çok hızlı bir şekilde 65.000 dolara çıkacağımıza inanmaya devam ediyorum. O zaman muhtemelen 50.000 dolarlık düşük aralığa biraz geri çekileceğiz ve ardından 65.000 doların üzerine çıktığımız anda yanan benzin gibi hızlanan bir canavar patlaması yaşayacağız.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!