banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Dogecoin (DOGE) Fiyat Analizi: Grafik ve Yorumlar

Dogecoin (DOGE) Fiyat Analizi: Grafik ve Yorumlar

Dogecoin (DOGE) Fiyat Analizi: Grafik ve Yorumlar
Dogecoin (DOGE) Fiyat Analizi: Grafik ve Yorumlar
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzman analistler, Dogecoin grafiklerinin artış trendine işaret ettiğini ileri sürdü.

18:32
30 Temmuz 2021

2021 yılının başından bu yana kripto dünyasında gündem yaratan en popüler meme kripto para Dogecoin (DOGE), bir başka ralliye hazırlanıyor. DOGE, küresel ilgiyi tetikleyen boğalarla birlikte hareket ederek ivme kazanıyor. Dogecoin, son 10 günde +%45’lik bir büyüme oranı kaydetti.

Dogecoin Yükselişe Mi HazırlanıyorDogecoin Katilinde Son Durum Dogecoin Yükselişe Mi Hazırlanıyor Belirtilen grafiğe göre DOGE, bu yılın mayıs ayından bu yana sürekli bir fiyat düşüşü yaşadı. Bunun yanı sıra kripto para piyasası mayıs ayında büyük bir geri çekilme görmüştü. DOGE’un aşağı yönlü fiyat hareketi, yatırımcılarını ve topluluğunu hayal kırıklığına uğrattı. Ancak uzman analistler, Dogecoin grafiklerinin artış trendine işaret ettiğini ileri sürdü. DOGE, düşüş piyasasını geri bırakıp fiyatını 0.78 fibo seviyesinin üzerine çıkarmayı başardı. DOGE fiyatı 0.68 dolar ile 0.236 fibo seviyelerini kırabilir. Bu senaryonun geçerliliğini koruması adına 0.30 dolar ila 0.40 dolar arasındaki fiyat bandının güçlü bir üvmeyle aşılması gerekiyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. DOGE topluluğu piyasaya ivme kazandırıp rotayı yukarı kırarsa, yeni rekorların yolunu açabilir. Öte yandan MACD göstergesi, sinyal göstergesinin üzerinde kaldı. Sonuç olarak yatırımcılar yükseliş günlerini bekleyebilir. Ancak MACD sinyal göstergesine doğru hareket etmeye başlarsa farklı bir senaryo konuşulacaktır. DOGE, piyasa genel trendini takip ediyor. En popüler meme kripto para Dogecoin, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.20 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görüyor. DOGE, bu yıl değerini binlerce kat yükseltti. Milyarder iş insanı Elon Musk ve Reddit gruplarının yükselişi başlattığı biliniyor. DOGE topluluğu, kripto dünyasında en ateşli kitle olarak tanınıyor ve hedefleri 1 dolar. Dogecoin Katilinde Son Durum Dogecoin, en çok konuşulan şaka kripto para olmasına rağmen birçok kopya projenin ilham kaynağı oldu. Bunlardan en çok ilgi göreni kendisini “Dogecoin katili” olarak tanımlayan Shiba Inu token oldu. Shiba Inu, geçtiğimiz günlerde ShibaSwap’ı piyasaya sürerek büyük ilgi çekmişti. SHIB, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.000006165 dolardan işlem görüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!