banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 5 Analist: Bitcoin Eylül-Ekim’de Bu Seviyelerde Olabilir!

5 Analist: Bitcoin Eylül-Ekim’de Bu Seviyelerde Olabilir!

5 Analist: Bitcoin Eylül-Ekim’de Bu Seviyelerde Olabilir!
5 Analist: Bitcoin Eylül-Ekim’de Bu Seviyelerde Olabilir!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto uzmanları, Federal Rezerv’in likidite artırıcı teşvik programının yaklaşmakta olan daralmasını, Bitcoin piyasasında büyük bir düşüş olarak görmediklerini söyledi. Ayrıca uzmanlar, Jerome Powell’un açıklamalarına değindi ve piyasa için olası sonuçları açıkladı. Eylül ve Ekim aylarında bu seviyeler bekleniyor…

Pandemi BTC fiyatını 12 ayda 10 katına ulaştırdı

Fed Başkanı Jerome Powell Çarşamba günü yaptığı açıklamada, ABD merkez bankasının önümüzdeki çeyrekte daralmaya başlayabileceğini ve programı 2022 ortasına kadar sonlandırabileceğini söyledi. Singapur merkezli Signum Capital yönetici ortağı John Ng Pangilinan, küreselleşmenin zaman mesele olduğunu ve bunun zaten hesaba katıldığını düşündüğünü söyledi.

Göz Atın

” data-medium-file=”https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/09/ethereum-xrp-prices-spike-as-bitcoin-makes-history.jpg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/09/ethereum-xrp-prices-spike-as-bitcoin-makes-history.jpg?fit=1024%2C512&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”512″ src=”https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/09/ethereum-xrp-prices-spike-as-bitcoin-makes-history.jpg?resize=1024%2C512&ssl=1″ alt=”Bitcoin, DOGE, ETH ve Ripple Tahminleri:” data-recalc-dims=”1″ />

Mart 2020’den bu yana FED, niceliksel kolaylaştırma veya QE olarak bilinen bir parasal teşvik programı aracılığıyla ayda 120 milyar dolar değerinde varlık satın alıyor. Pandeminin ekonomik yansımalarını kontrol altına almak için başlatılan program, benzeri görülmemiş varlık fiyatları enflasyonunu tetikledi. Birincisi, Bitcoin (BTC), Nisan 2021’e kadar olan 12 ayda 10 kat artışla 64,801 dolara yükseldi.

Kısmi müzakereler bu yılın ilk çeyreğinde dolaşmaya başladı ve ABD’nin 13 yılın en yüksek enflasyonunu bildirmesinin ardından Mayıs ortasında güçlendi. Bitcoin, Mayıs ayının ikinci yarısında, belki de FED’in daralma olasılığının artmasına tepki olarak 58.000 dolardan 30.000 dolara düştü. Hareket, Tesla’nın kripto para madenciliğine ilişkin çevresel kaygılar nedeniyle elektrikli araçları için Bitcoin ödemelerini askıya alma kararıyla aynı zamana denk geldi.

Faiz kararları Bitcoin fiyatının belirleyici unsurları mı?

GSR’de küresel ticaret başkanı Anthony Vince şunları söylüyor:

Kripto (dünya) niceliksel genişlemeye (teşvik) çok fazla dikkat etmiyor ve şu anda kripto projelerine yatırım yapmak istese de sistemde kesinlikle çok fazla para dolaşıyor.

Fed şimdi yoldan çıktı ve Evergrande korkuları, Çin’in nakit sıkıntısı çeken emlak geliştiricisini devralabileceğini belirten medya raporlarıyla azalıyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, düzenleyici riskler oyalanmakta ve yağma yapmaya hazırlanıyor olabilir. GSR’den Vince, “Düzenleme netliği şu anda kripto büyümesine yönelik ana tehdittir, artan netliğin kurumların uyması gereken çok katı bir kayıt yığınına sahip oldukları için piyasaya girmesine izin vereceğini söyleyebilirim” dedi.

GSR’den Vince:

Düzenleme netliği şu anda kripto büyümesine yönelik ana tehdittir, artan netliğin kurumların uyması gereken çok katı bir kayıt yığınına sahip oldukları için piyasaya girmesine izin vereceğini söyleyebilirim.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!