banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. CEO Alexandre Dreyfus Duyurdu: Socios, NBA Ekiplerinden Biri İle Daha Anlaştı

CEO Alexandre Dreyfus Duyurdu: Socios, NBA Ekiplerinden Biri İle Daha Anlaştı

CEO Alexandre Dreyfus Duyurdu: Socios, NBA Ekiplerinden Biri İle Daha Anlaştı
CEO Alexandre Dreyfus Duyurdu: Socios, NBA Ekiplerinden Biri İle Daha Anlaştı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Socios ekosistemi, bir NBA ekibini daha planlarına kattı.

17:25
23 Eylül 2021

Chiliz CEO’su Alexandre Dreyfus, NBA ekiplerinden Washington Wizards ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Socios ekosistemi, bir NBA ekibini daha planlarına kattı. Yapılan açıklamada gelecek planları ile birlikte anlaşmadan duyulan sevinç dile getirildi.

Socios Ekosistemi Genişliyor Socios Ekosistemi Genişliyor NBA ekipleri ile bir bir anlaşma açıklayan Socios, bu önemli alanda tekel konumunda yer alıyor. Golden State Warriors, Philadelphia 76ers gibi popüler ekipleri ekosistmine kazandıran Socios, çalışmalarına hızla devam ediyor. Son olarak Chiliz ve Socios CEO’su Alexandre Dreyfus, Washington Wizards ile anlaştıklarını aktardı. Haber güncelleniyor… Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!