banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Küçük Prens NFT Koleksiyonu Çıkıyor!

Küçük Prens NFT Koleksiyonu Çıkıyor!

Küçük Prens NFT Koleksiyonu Çıkıyor!
Küçük Prens NFT Koleksiyonu Çıkıyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm dünyada hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından sevilen, şimdiye kadar yayınlanan en çok satan kitaplardan birisi olan Küçük Prens, NFT oluyor.

Hayranlar, kitaptan NFT koleksiyonları şeklinde görüntüler toplayabilecekler. Bu zamansız klasiğin NFT’leri, Medialink Animation International Limited ile ortaklaşa olarak mobil dijital koleksiyon platformu olan VeVe tarafından piyasaya sürülecek.

VeVe is bringing imagery from #TheLittlePrince to life as digital collectible NFTs!

Our first literature-related release! One that's sure to touch hearts & memories while introducing this timeless classic to new fans across the world.https://t.co/zgrOqwAzvU#LePetitPrince

— VeVe | Digital Collectibles (@veve_official) September 17, 2021

Kitaba aşina olmayanlar için, bir yetişkinin genç bir prensle tanışmasının felsefi bir hikayesidir. Hikaye, genç prensin çeşitli gezegenleri ziyaret ederek yaşam ve insan doğası hakkında gözlemler yapmasını takip ediyor. VeVe’nin koleksiyonu hikayeye hayat verecek ve hayranlara kitaptan en sevdikleri anları toplama fırsatı verecek. Saint Exupéry Malikanesi başkanı Bay Olivier d’Agay, şunları söyledi:

“Küçük Prens’in NFT fenomeninde temsil edilmesinden gurur duyuyoruz. Küçük Prens fenomeni sınır tanımıyor: tüm nesiller, tüm kıtalar bu sanat eserinden etkileniyor. Yeni bir olasılıklar alanına girme fırsatı için minnettarız.”

İlk müzayede ile ilgili daha fazla ayrıntı, saat ve tarih de dahil olmak üzere henüz açıklanmadı.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!