banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Tom Brady, Maaşının Bir Kısmını Kripto Olarak Almak İstiyor

Tom Brady, Maaşının Bir Kısmını Kripto Olarak Almak İstiyor

Tom Brady, Maaşının Bir Kısmını Kripto Olarak Almak İstiyor
Tom Brady, Maaşının Bir Kısmını Kripto Olarak Almak İstiyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yedi kez Super Bowl şampiyonu olan Tom Brady, dijital teknolojinin önemini vurguluyor.

Ünlü Amerikan futbolcusu Brady, dijital varlık sektörüne olan desteğini bir kere daha gösterdi. Maaşının bir kısmını Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) veya Solana (SOL olarak almaktan memnun olacağını belirtti.

Brady, en güçlü kripto savunucuların bir tanesi. Jim Gray ile Let’s Go Sirius XM podcast’inde konuşan futbolcu, maaşının bir kısmını dijital varlıklarda almak istediğini söyledi.

“Bitcoin, Ethereum veya Solana ile ödeme almayı çok isterim. Bence dünyanın daha dijital hale gelmesiyle birlikte, dünyada inanılmaz şeyler meydana geliyor”

Brady, daha fazla sporcunun da kripto ödemesi talep edeceğini söyledi.

“Dijital çağ kapımızda. Geri döneceğimizi hiç sanmıyorum. İşleri çok daha iyi takip etmek için teknolojiyi ve bilgiyi kullanıyoruz. Kesinlikle gelecekte oyunculara kripto varlıklarla ödeme yapılacak bir dünya görüyorum”

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!