banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. ABD Para Birimi Denetleme Ofisi Başkanı Sert Çıktı: “DeFi, Aptalların Altınıdır”

ABD Para Birimi Denetleme Ofisi Başkanı Sert Çıktı: “DeFi, Aptalların Altınıdır”

ABD Para Birimi Denetleme Ofisi Başkanı Sert Çıktı: “DeFi, Aptalların Altınıdır”
ABD Para Birimi Denetleme Ofisi Başkanı Sert Çıktı: “DeFi, Aptalların Altınıdır”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimleri hakkında sert söylemler kaydeden Hsu, kripto topluluğu tarafından büyük tepki çekti.

16:01
22 Eylül 2021

ABD Para Birimi Denetleme Ofisi (OCC) Başkanı Michael Hsu, kripto para piyasalarının darbe aldığı dönemde ağır eleştirilerde bulundu. Kripto para birimleri hakkında sert söylemler kaydeden Hsu, kripto topluluğu tarafından büyük tepki çekti.

OCC Başkanı, Kripto Para Sektörü Hakkında Görüşlerini AktardıKriptolar İnceleme Altında OCC Başkanı, Kripto Para Sektörü Hakkında Görüşlerini Aktardı The Blockchain Association’da gerçekleştirdiği konuşmada Michael Hsu, kripto para endüstrisinin kendisine 2008 mali krizini hatırlattığını belirtti. Michael Hsu, kripto para alanı hakkında şunları kaydetti:

2008 mali krizinde aptalların altına hücum ettiğini gördüm. Kripto para birimleri ve merkezsiz finansta da (DeFi) bu durumun başka bir versiyonunu öngörüyorum.

300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz.

DeFi, merkezi aracılara ihtiyaç duymadan borç verme, ödül alma gibi birçok geleneksel finansal hizmeti sağlayan bir kripto sektörüdür. Analitik platformu Llama’nın verilerine göre an itibarıyla sektörde kilitli toplam değer 160 milyar doları aştı. Hsu, 2008 krizi sırasında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu için ekonomist olarak çalışan en ön saflarda çalışan insanlardan oldu. Michael Hsu, yenilikçi kredi türevleri etrafındaki iyimse ve derin akademik iklimini kripto parantezi içerisinde günümüz ile karşılaştırdı:

Kredi türevleri büyük ölçüde matematik ve finans mühendisliğine dayanıyordu. Entelektüel zorluklar ve para, finanstan fiziğe en parlak beyinleri kazandırdı. Tamamen farklı model kullanarak yeni bir varlık sınıfı yaratarak finansal devrime öncülük ettklerine inanıyorlardı. Birçok DeFi platformu stake, farming veya likidite madenciliği sunuyor. Bunların hepsi pasif yatırım oyunları olarak pazarlanıyor.

Kriptolar İnceleme Altında Michael Hsu, bir ay içerisinde ikinci kez finans dünyası ile kripto paraları ele aldı. Hsu, bir Banking With Interest podcast’inde 2008 krizinin mevcut politikalarla yaklaşımına değinmişti. Bununla birlikte ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), benzer inceleme çalışmaları yürütüyor. SEC Başkanı Gary Gensler, medyaya yansıyan son demecinde DeFi sektörünün düzenlenmesi gerektiğini belirtmişti. Gensler, son konuşmasına kripto paraları “son derece spekülatif” olarak nitelendirdi. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!