banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bu Altcoin Kripto Para Piyasası Trendini Reddetti: Yüzde 20’nin Üzerine Kazanç Kaydedildi

Bu Altcoin Kripto Para Piyasası Trendini Reddetti: Yüzde 20’nin Üzerine Kazanç Kaydedildi

Bu Altcoin Kripto Para Piyasası Trendini Reddetti: Yüzde 20’nin Üzerine Kazanç Kaydedildi
Bu Altcoin Kripto Para Piyasası Trendini Reddetti: Yüzde 20’nin Üzerine Kazanç Kaydedildi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OMG Network, son 24 saatte 9 dolardan 11.39 dolara yükselerek %20’i aşkın kazançlar elde etti.

17:35
21 Eylül 2021

Kripto para piyasası lider Bitcoin‘in geri çekilmesi ile kızıl bir görünüme büründü. BTC’nin 40.000 dolardan yukarı sıçraması kayıpların telafi edilmesine yol açarken piyasanın yönü henüz belirlenmemiş durumda. Birçok altcoin çift haneleri kayıplar görürken piyasa öne çıkan OMG Network, %20’nin üzerinde artışla yeşil bir gün geçiriyor.

OMG Network Öne ÇıktıYatırımcılar Düşüşten Nasıl Etkilendi? OMG Network Öne Çıktı OMG Network, Ethereum blok zincirindeki işlemleri artıran bir katman-2 ölçeklendirme çözümüdür. Bununla birlikte OMG Foundation’ın çekirdek geliştiricisi Boba Network’ü piyasaya sürüldüğü açıkladı. Bu adım geliştiricilerin oluşturduğu ynei bir Ethereum ölçeklendirme çözümüdür. Lider kripto para birimi Bitcoin’in bir haftada %7’nin üzerinde düşüş kaydetmesi piyasayı derinden etkiledi. Ethereum 3.000 dolar sınırına sarkarken XRP 1 doların altına geriledi. Dogecoin 0.20 dolarlık kritik destek noktasını test ederken Solana 125 dolar seviyelerine kadar düşüş kaydetti. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. OMG Network, son 24 saatte 9 dolardan 11.39 dolara yükselerek %20’i aşkın kazançlar elde etti. Kripto para piyasasının düşüş evresinde istikrarını koruyan OMG, önemli bir performans ortaya koydu. Raporlar, görülen aşağı yönlü hareketin yatırımcıları paniğe sürüklediğine işaret etti. Yatırımcılar Düşüşten Nasıl Etkilendi? Token Metrics CTA’sı Bill Noble, kripto para katılımcılarına seslendi:

Piyasa düzeltmeleri hakkında yatırımcıların strest yapmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu tür hareketler piyasaların dengesi için önemli ve gereklidir. Volatilite hiçbir yere gitmiyor. Elbette düşüşler olduğunda ralli kaydeden kripto paralar olacaktır. Belki de şu anda yatırımcıların yapması gereken sabırla beklemektir.

Eski adıyla Omise Go adıyla bilinen OMG Network kripto para piyasası genel trendini reddederek yükseliş kaydetti. Kayıpların çift hanelere ulaştığı dönemde yatırımcılar FUD’a kapılarak endişe seviyesini yükseltti. Ancak BTC düşüş trendine meydan okuyarak 43.000 dolar seviyesine tekrar yükseldi. BTC, konsolidasyon aşamasında seyrine devam ederken yukarı yönlü hareket için ivme arayışlarını sürdürüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!