banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Campaign Türkiye 115. Sayısının Dijital Kapağını Yanan Ormanlara Destek Olmak İçin NFT Olarak Satışa Çıkarıyor

Campaign Türkiye 115. Sayısının Dijital Kapağını Yanan Ormanlara Destek Olmak İçin NFT Olarak Satışa Çıkarıyor

Campaign Türkiye 115. Sayısının Dijital Kapağını Yanan Ormanlara Destek Olmak İçin NFT Olarak Satışa Çıkarıyor
Campaign Türkiye 115. Sayısının Dijital Kapağını Yanan Ormanlara Destek Olmak İçin NFT Olarak Satışa Çıkarıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Campaign Türkiye, derginin 115. sayısının kapağını NFT olarak satışa çıkarıyor. Satıştan elde edilecek gelir yanan ormanlara destek olmak için kullanılacak.

Dergimizin 115. sayısının kapağını NFT’de açık artırmayla satışa çıkarıyoruz. Elde ettiğimiz tüm geliri yanan ormanlarımızın yenilenmesine katkı sunmak amacıyla TEMA Vakfı’na fidan olarak bağışlayacağız. @alemsah@samininki @4129Greyhttps://t.co/4y6xT1TPDo pic.twitter.com/lYmQq94jk4

— Campaign Türkiye (@campaigntr) September 20, 2021

Geçtiğimiz aylarda Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayarak haftalarca devam eden orman yangınları büyük kayıplara neden oldu. Bu kapsamda bağış yapmak isteyen Campaign Türkiye, bir sayısının kapağını NFT olarak satışa çıkarıyor.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Yangınların kontrol altına alınmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da bu yangıların unutulmamasını istiyoruz. Bu doğrultuda Campaign Türkiye olarak bir ilki gerçekleştirdik; dergimizin 115. sayısının kapağını NFT ile açık artırmayla satışa çıkarıyoruz. Elde ettiğimiz tüm geliri yanan ormanlarımızın yenilenmesine katkı sunmak amacıyla TEMA Vakfı’na fidan olarak bağışlayacağız. Yaz bitti, yazlıklardan dönüldü ancak asıl mücadele şimdi başlıyor. Bunun farkındalığını yaratabilmeyi amaçlıyor, yangınların unutulmamasını sağlayacağımızı umuyoruz.”

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!