banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü Analist Açıkladı! Cardano (ADA) Ağındaki En İyi 5 Proje!

Ünlü Analist Açıkladı! Cardano (ADA) Ağındaki En İyi 5 Proje!

Ünlü Analist Açıkladı! Cardano (ADA) Ağındaki En İyi 5 Proje!
Ünlü Analist Açıkladı! Cardano (ADA) Ağındaki En İyi 5 Proje!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü analist henüz yolun çok başında olan potansiyeli yüksek Cardano projelerini açıkladı.

20:30
19 Eylül 2021

Alonzo güncellemesi artık Cardano (ADA) ağını akıllı sözleşmeler veya programlanabilir doğrulayıcılar için uyumlu hale getirdi. Coin Bureau kısa süre önce Cardano (ADA) ekosistemindeki potansiyeli yüksek 5 projeyi açıkladı. Cardano hakkında kafalarda çok fazla soru işareti var ancak mevcut tüm pürüzler ortadan kaldırılırsa bu projeler ciddi fiyatlama yapabilir. Coin Bureau birçok analistin aksine Cardano (ADA) ekosisteminin güçlenerek büyüyeceğini düşünüyor. Bunun için ADA yatırım yapabilirsiniz ancak ağda patlamak üzere bekleyen ciddi projeler de bulunuyor. Hangisinin daha avantajlı olduğuna siz karar verebilirsiniz. Son üç ayda Cardano (ADA) ekosistemin 100’den fazla projeye kapısın araladı. Geç kalınmış olsa da DeFi ve NFT projelerinin ağın büyümesine ciddi fayda sağlaması bekleniyor. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Sundaeswap (SUNDAE) ve Ardana (DANA)Meld (MELD), Drunken Dragon Games (FT) ve Empowa (EMP) Sundaeswap (SUNDAE) ve Ardana (DANA) Cardano ağı için oluşturulan ilk DeFi protokolü ve bu özelliğinden dolayı yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Likidite sağlayıcılar diğer protokollerde olduğu gibi kazanç elde edebiliyor.

Sundaeswap, Uniswap gibi bir AMM DEX’tir ve aynı zamanda Cardano’nun lider DEX’i ve yeni Cardano projeleri için ilk DEX teklifleri veya IDO’lar için bir merkez olmayı umuyor”.

Ardana (DANA) ise sUSD adı verilen bir stablecoin basacak. Ardana Cardano’nun MakerDAO’su olacak, yani ADA’yı teminat olarak kullanarak değeri dolara sabitlenmiş kendi stablecoinin basacak. Merkezsiz yapısı onu cazip kılıyor, üstelik ekipteki geliştiricilerin geçmiş iş deneyimleri son derece iyi görünüyor. Apple, Microsoft, Barclays ve The Central Bank of Jordan gibi başarılı şirketlerde görev almış ekip üyeleri bulunuyor. Meld (MELD), Drunken Dragon Games (FT) ve Empowa (EMP) Meld token tarafından yönetilen merkezi olmayan borç verme protokolüdür. Cardano ağında kurulmuş ve banka kartları dahil olmak üzere çok geniş ürün yelpazesi bulunuyor.

“Herkes kripto varlıklarını teminat olarak göstererek kolayca borç alabilir, yatırımcılar bu protokolle ciddi kazançlar elde ediyor. Başarılı bir DeFi projesi olduğunu düşünüyorum çok geniş ürün alternatifleri bulunuyor”.

Drunken Dragon Games (FT) ağda çalışan ilk NFT projelerindendir. NFT oyunu Oyuncuların destansı görevlere gönderecekleri maceracıları içeriyor. İnternette daha popüler olan Pixel Tile Adventurers ile benzer özelliklere sahip olacak. Empowa (EMP) bir finansal kampanya uygulamasıdır diyebiliriz. Mozambik’ten başlayarak Afrika kıtasında uygun fiyatlı konutlar sunmak istiyor. Mülk geliştirme ve dijital koleksiyon platformu, topluluğun desteğini alarak finansal olarak güçsüz insanlara yardımcı olmayı hedefliyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!