banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ripple Davası İçin Son Dakika Gelişmesi: Neler Konuşuldu?

Ripple Davası İçin Son Dakika Gelişmesi: Neler Konuşuldu?

Ripple Davası İçin Son Dakika Gelişmesi: Neler Konuşuldu?
Ripple Davası İçin Son Dakika Gelişmesi: Neler Konuşuldu?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEC ve Ripple davası, topluluktan yoğun ilgi alarak sürüklenmeye devam ediyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Ripple davası, mahkeme salonundaki gelişmeler yoğunlaşırken artan ilginin konusu oluyor. Daha önce de Kriptokoin.com’da yer verdiğimiz gibi, Ripple ve XRP, SEC’in planına karşı çıkarken topluluk tarafından destekleniyor.

Göz Atın

Ripple davası nereye gidiyor?

Gözlemciler, konuyla ilgili defterleri kapatmanın, kripto para biriminin daha mükemmel fayda ile daha yaygın olarak kullanılan bir varlık olma çabalarına yeniden odaklamasına izin vereceğini belirtiyor. SEC’in kripto endüstrisine karşı savaşı, tuhaflıkları ile endüstride boğucu bir çaba olarak görüldüğünden, düzenleyiciye genellikle çok fazla eleştiri yöneltiliyor. Bu eleştiriler en son ABD senatosundan geldi. SEC başkanı Gary Gensler‘in Senato Bankacılık Komitesi duruşması sırasında, düzenleyici, komisyonun kripto para birimi endüstrisi ve diğer endüstriler için planlarını kınayan Cumhuriyetçi Senatörlerden tepki aldı.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!