banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Uzmanlar, Ripple’ın SEC Davasında Mutlu Sona Ulaşacağını Kaydetti

Uzmanlar, Ripple’ın SEC Davasında Mutlu Sona Ulaşacağını Kaydetti

Uzmanlar, Ripple’ın SEC Davasında Mutlu Sona Ulaşacağını Kaydetti
Uzmanlar, Ripple’ın SEC Davasında Mutlu Sona Ulaşacağını Kaydetti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple, SEC davasında ne durumda?

14:10
17 Eylül 2021

Kripto para endüstrisinin yakından takip ettiği SEC&Ripple davasındaki son gelişme, belgelerin sınıflandırılması ve kamuya açık olarak görülmesinin engellenmesi üzerine oldu. Kurumsal yatırımcılar 2021’de XRP yatırımlarını azaltsa da bireysel yatırımcılar aktif olarak XRP alım satımında rol aldılar.

Ripple ve SEC Davasında TaraflarXRP Fiyatı Beklentileri Ripple ve SEC Davasında Taraflar XRPArmy ve kripto ekosistemindeki avukatlar, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun belgeleri kamuoyundan saklama hareketini davanın sonuçlandığının kanıtı olarak değerlendiriyor. SEC&Ripple davasının sonucu XRP’de bir ralliyi tetikleyebilir. XRP savunucuları ve destekçilerinden oluşan XRPArmy, dahili SEC belgeleri olarak sayılan 13 girişten birini ortaya çıkardı SEC’in eski kurumsal finansman direktörü William Hinman’a ait konuşma taslağı, SEC yetkilileri tarafından incelenmek ve yorumlanmak üzere gönderilen bir e-posta olarak girildi. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Hinman’ın konuşması, Haziran 2018’de Ethereum’un bir menkul kıymet olmadığını beyan eden bir konuşma yapmasından dolayı kritik olarak kabul ediliyor. O zamanlar Hinman’ın, Ripple’ı XRP hakkında uyardığı ve şirkete satışları durdurması tavsiyesinde bulunduğu belirtiliyor. Ancak SEC Başkanı Gary Gensler, Hinman’ın konuşması hakkında yorum yapmayı reddetti. İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası Coinbase ve en büyük altıncı kripto para birimi XRP’nin arkasındaki firmalar hakkında devam eden soruşturma ile XRPArmy, SEC’in neden sektördeki kazananlar ve kaybedenleri seçtiğini sorguluyor. XRP Fiyatı Beklentileri Cyrpto-LawUS kurucusu ve XRP destekçisi John Deaton, Rİpple’ın mevcut savunması ile davayı zaferle sonuçlandıracağına inanıyor. Ripple, SEC tarafından soruşturma altındayken kurumsal yatırımcılar Aralık 2020’den bu yana XRP lehine bir hamle yapmadı. Bununla birlikte son üç ayda aktif XRP cüzdan adres sayılarının %200’ün üzerinde artması önemli bir veri olarak kaydedildi. Tecrübeli yatırımcı Peter Brandt, XRP/USD çiftini analiz ederek potansiyel bir uzun vadeli görünüm paylaştı. Brandt, popüler altcoin’in ters omuz baş omuz modeli çizdiğini ve yükseliş beklendiğini aktardı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!