banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Shiba Inu (SHIB) Yoğun Gündemiyle Günün En Çok Kazandıranları Arasında Yer Aldı

Shiba Inu (SHIB) Yoğun Gündemiyle Günün En Çok Kazandıranları Arasında Yer Aldı

Shiba Inu (SHIB) Yoğun Gündemiyle Günün En Çok Kazandıranları Arasında Yer Aldı
Shiba Inu (SHIB) Yoğun Gündemiyle Günün En Çok Kazandıranları Arasında Yer Aldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu, gün içerisinde 0.0000095 dolara dokunmayı başardı.

13:43
17 Eylül 2021

En popüler ikinci şaka kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), Coinbase listelemesi duyurusuyla gün içerisinde %30’a yakın artış kaydetti. Dogecoin katili, uzun süredir beklentilerin uzağında kalmasının ardından borsa listelemeleri, sosyal medya aktiviteleri ve ekosistem güncellemeleri ile gündem olmayı başardı.

SHIB YükselişteShiba Inu Grafikleri SHIB Yükselişte Popüler kripto para Shiba Inu (SHIB), ABD’nin en büyük borsası Coinbase listelemesi ile yükselişine ivme kazandırdı. Geçtiğimiz günlerde BinanceUS listelemesi ile artış trendini doğrulayan SHIB, Coinbase etkisinin devreye girmesiyle rallisine hız kazandırdı. Dogecoin katili, Twitter’da trend topic olmasının akabinde ekosistem güncellemeleri ile de öne çıkmayı başardı. ShibaSwap ile ilk adımını atan SHIB ekibi, çalışmalarına son hızda devam ediyor. Shiba Inu kurucusu Sythoshi Kusama, Shibarium ve Shiba Inu Layer 2 gelişmelerinin en kısa sürede tamamlanacağını duyurmuştu. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Tüm bu gelişmelerle birlikte Dogecoin’in durgun bir fiyat performansı izlediği sırada öne çıkan SHIB, yatırımcıların ilgisini kazanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin’in 48.000 dolara dokunmasının akabinde 47.000 dolar bandına geri çekilmesi piyasada kızıl bir görünüme yol açtı. Birçok altcoin kayıplar yaşarken, Shiba Inu güçlü kalan altcoin grubu arasında yer aldı. Shiba Inu Grafikleri Gün içerisinde 0.00000950 dolara dokunan Shiba Inu, %30’un üzerinde kazanç kaydetti. Günlük grafik verilerine göre MACD yükseliş eğilimini doğrularken RSI 62 seviyesi ile aşırı alım bölgesine doğru ilerliyor. Momentum göstergesi sıfır çizgisinin üzerinde kalarak trendin yukarı yönlü olduğunu onaylıyor. Grafikler, yatırımcı duyarlılığı, uzman görüşleri ve geliştirmeler değerlendirildiğinde Shiba Inu’da yukarı yönlü eğilimin devamı bekleniyor. Popüler kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.00000838 dolardan alım satım işlemi görüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!