banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ethereum (ETH) ve Binance Coin (BNB) İlk Çıkış Fiyatı! Yatırımcısını Zengin Etti!

Ethereum (ETH) ve Binance Coin (BNB) İlk Çıkış Fiyatı! Yatırımcısını Zengin Etti!

Ethereum (ETH) ve Binance Coin (BNB) İlk Çıkış Fiyatı! Yatırımcısını Zengin Etti!
Ethereum (ETH) ve Binance Coin (BNB) İlk Çıkış Fiyatı! Yatırımcısını Zengin Etti!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Peki gelecekte hangi projelerde benzer bir durum yaşarız?

23:05
15 Eylül 2021

Bugün kripto para ekosisteminin en büyük altcoini haline gelen Ethereum (ETH) elbette bir anda bu seviyeleri görmedi. Peki Ethereum’un ilk çıkış fiyatını merak ettiniz mi? Çıkış fiyatını ve tarihi öğrendiğinizde bugün ki fiyata göre ne kadar ciddi bir yatırım fırsatı kaçırdığınızı göreceksiniz. Ethereum’un sıfırdan bugüne olan yolculuğuna başlıyoruz.

Ethereum İlk Çıkış FiyatıBinance Coin İlk Çıkış Fiyatı Ethereum İlk Çıkış Fiyatı ICO yani halka arz yöntemi 2014 yılında son derece popülerdi. Birçok altcoin bu yöntemle yatırım topladı ve ciddi miktarda arzını bu işe harcadı. Ethereum ilk satış süreci 2014 yazında başladı. Temmuz 1’de başlayan ICO sadece 1 ay sürdü ve 50 milyon adet Ethereum (ETH) satıldı. Bugün ön satışı yapılan fan tokenlardan çok daha ucuza verilen Ethereum’lar bugün binlerce kat değerlendi. Ön satış fiyatı olarak 0,311 dolar belirlenmişti bu satışla birlikte 15,5 milyon dolar toplandı. Bu para projenin geliştirilmesi için harcandı. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Güncel fiyatı 3500 dolar olan Ethereum sadece 7 yılda kabaca 10500 kat değerlendi. Yani ICO ile alım yapan erken dönem yatırımcılarının 100 doları 1.050.000 dolar oldu. Ön satış çok ses getirdiği için kripto paralarla ilgilenen insanlar Ethereum’a yoğun ilgi gösterdi. ICO sürecini kaçıranlar kripto borsalardan 1 dolar gibi rakamlar Ethereum aldı. Hatta bazı Türk yatırımcılar bile bu fiyatlardan alım imkanına kavuştu. Sonraki 2 yıl boyunca ETH fiyatı 10 dolar seviyelerinde gezdi yani ICO fırsatını kaçıranlara aslında birçok yeni fırsat sunulmuştu. Hatta 2020 Mart ayında da piyasa ciddi bir yatırım fırsatı verdi 1 ETH tam 114 dolar seviyelerine kadar düştü. Binance Coin İlk Çıkış Fiyatı Erken dönem yatırımcısını zengin eden diğer bir altcoin Binance Coin (BNB) oldu. Şu an dünyanın hacim anlamında en büyük borsası olan Binance tarafından çıkarılan BNB çok düşük fiyatlardan satıldı. Bitcoin veya Ethereum kullanabilerek 25 Temmuz 2017 tarihinden itibaren Binance Coin (BNB) alabiliyordunuz. İlk Çıkış Fiyatı 0,10 dolar olan Binance Coin (BNB) 2019 Şubat ayına kadar kalıcı olarak 10 doların üzerinde tutunamadı. Hatta 2020 Mart ayında Ethereum’a benzer bir alış fırsatı da sundu, o tarihte 10 dolara kadar düşmüştü. Bu yıl 676 dolar seviyelerinde ATH yapan BNB fiyatı ilk satış döneminde alım yapan kullanıcılara 6760 kat para kazandırdı. İlk çıkış fiyatından 100 dolarlık Binance Coin (BNB) alan yatırımcıların parası 676.000 dolar oldu. Peki gelecekte Ethereum, BNB veya farklı kripto paralar için bugünleri yad edip ah keşke diye hayıflanır mıyız? Bunun elbette bilemeyiz çünkü bunun tam tersinin yaşandığı da çok oldu, birçok kripto para fiyatını sıfırlayarak yatırımcısının tüm sermayesini buharlaştırdı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!