banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Son Dakika: Toplam Varlığı 2,8 Trilyon Dolar Olan Banka Kripto Hizmeti Verecek

Son Dakika: Toplam Varlığı 2,8 Trilyon Dolar Olan Banka Kripto Hizmeti Verecek

Son Dakika: Toplam Varlığı 2,8 Trilyon Dolar Olan Banka Kripto Hizmeti Verecek
Son Dakika: Toplam Varlığı 2,8 Trilyon Dolar Olan Banka Kripto Hizmeti Verecek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük finans kurumlarından olan JPMorgan perakende müşterilerine kripto hizmeti verecek.

17:49
22 Temmuz 2021

Amerika merkezi en büyük finans kuruluşlarından olan JPMorgan Chase perakende müşterilerine kripto hizmeti veren ilk banka oldu. Perakende varlık müşterilerine kripto fonlarına erişim izni veren JPMorgan bu hizmeti veren ilk büyük banka oldu.

JPMorgan Kripto İçin Adım Attı.JPMorgan Kripto Kararı JPMorgan Kripto İçin Adım Attı. Insider JPMorgan’ın, danışmanlara müşterileri için kripto alım satım işlemi yapma yetkisi tanıdığı son dakika bilgisi olarak paylaşıldı. Daha önce çok zengin müşterilere bazı bankalar tarafından kripto ticareti açılmıştı. JPMorgan attığı adımla birlikte bu alanda hizmet veren ilk büyük banka oldu. Bitcoin fiyatı 32.000 doların üzerinde bulunmaya devam ediyor. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. JPMorgan 630 Milyar dolarlık varlık yönetimi işini genişletmek için önemli bir adım attı. Banka, bu hafta başlarında danışmanlara, dördü Grayscale Investments ve biri Osprey’den olmak üzere beş kripto ürünün açtı. Artık danışmanlar bu fonlar için al/sat emri girebilecek. JPMorgan Kripto Kararı Bu adım sayesinde yatırım tavsiyesi arayan tüm JPMorgan müşterileri (özellikle perakende müşteriler) JPMorgan Advisors altındaki finansal danışmanlar aracılığıyla kripto yatırımları yapabilecek. Danışmanlar sadece müşterilerden gelen talepler doğrultusunda pozisyon açabilecek, kripto konusunda yatırım tavsiyesinde bulunamayacak. Grayscale’in Bitcoin Trust, Bitcoin Cash Trust, Ethereum Trust ve Ethereum Classic araçlarının yanı sıra Osprey Funds’ın Bitcoin Trust fonları erişilebilir olacak. Coindesk daha önce JPMorgan’ın yaz bitmeden özel müşterileri için bir Bitcoin fonu çıkaracağını duyurmuştu. Bu hamle, JPMorgan CEO’su Jamie Dimon’un 2017’de bitcoin ticareti yapan çalışanları kovmakla tehdit etmesinin ardından geliyor. Zamanla Bitcoin (BTC) ne denli büyük kabul ve saygınlık kazandığını sadece buradan bile anlayabiliriz. JPMorgan’ın varlık ve servet yönetimi şefi Mary Callahan Erdoes yakın zamanda JPMorgan müşterilerinin önemli bir kısmının kripto paralara yatırım yapmak istediğini söylemişti.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!