banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Hafta Sonu Bitcoin (BTC) Bu Hedefe Ulaşacak!

Hafta Sonu Bitcoin (BTC) Bu Hedefe Ulaşacak!

Hafta Sonu Bitcoin (BTC) Bu Hedefe Ulaşacak!
Hafta Sonu Bitcoin (BTC) Bu Hedefe Ulaşacak!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) yükseliş hareketine devam ediyor. Hafta sonu bitmeden yukarı yönlü bir test olabilir.

11:45
25 Temmuz 2021

Bitcoin (BTC) 33.500 üzerinde yaptığı kapanışlarla yukarı yönlü hareketini sağlamlaştırıyor. Güncel olarak 34.760 dolardan işlem gören BTC henüz hedefine ulaşabilmiş değil. Son bir haftada yatırımcılarına iyi bir kazanç fırsatı sunan Bitcoin yukarı yönlü momentumunu güçlendiriyor. Peki hafta sonu için ulaşması beklenen hedef nedir?

Bitcoin YükseliyorAltcoin Piyasaları Bitcoin Yükseliyor The Bitcoin Word etkinliğiyle birlikte güzel bir ivme yakalayan fiyat, Tesla’nın yeniden Bitcoin kabul edebileceğini duyurmasıyla yükselmeye devam ediyor. Fiyatı 32.000 seviyesinden 33.000 dolara kadar taşıyan etkinlik ve burada konuşulanlar desteklerin korunmasında önemli rol oynuyor. Güncel olarak 34.500 direnci de net bir şekilde kırıldı. Yakın zamanda ünlü analist Poppe bu seviyenin aşılması halinde 36.000 doların hafta sonu mümkün olabileceğini söylemişti. Fiyatın 28.000 seviyelerini gördükten sonra bu denli hızlı toparlanması ufak çaplı bir FOMO da doğurdu. Bu FOMO için 36.600 seviyesi son derece önemli, bu rakamın üzerinde saatlik kapanış görebilirsek Bitcoin’e daha fazla giriş olacaktır. Böylece 40.000 seviyeli hacimli şekilde kırılabilecek. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Yaz aylarının kronik sorunu olan hacim, yükselişin ve düşüşün aniden gelişmesine sebep oluyor. Ani bir satış dalgası beklenemese de açtığınız pozisyonlarda hacmi dikkate almalısınız. Düşük hacim her zaman volatil fiyatı doğurdu ve yine öyle olabilir. Yukarıdaki grafikte hacmin nasıl düştüğünü görüyorsunuz. Altcoin Piyasaları Bitcoin işlem hacminin Ekim seviyelerine kadar gerilemiş olması bireysel yatırımcılara sorumluluk yüklüyor. Yükselişin devam edebilmesi için daha güçlü bir FOMO oluşması gerekiyor. Düşük hacimden yararlanmak için bireysel yatırımcılar altcoin pazarındaki fırsatları kovalayabilirler. Bugünlerde +30% fiyatlayan altcoinleri daha fazla görebiliriz. Şu an bile ALICE %66, REP %40, SUPER %32, ICP %30, COCOS %28, DEGO %26 ve TLM %27 prim yapmış durumda ancak günün ilerleyen saatlerinde bu listeye yeni altcoinler eklenecektir. Bitcoin fiyatının haftalar sonra böylesi güçlü bir geri dönüş sinyali vermesi altcoin alıp zarar eden yatırımcılara bir nebze rahat nefes aldırdı. Son yükselişler Bitcoin’in 24.000 seviyelerini görmesini bekleyen yatırımcıları üzmüş olsa da dipten alım yapanları oldukça sevindirdi. Ancak her ne olursa olsun FUD ve FOMO’dan kendinizi mümkün olduğunca izole etmeniz gerekiyor. Özellikle 36.000 seviyesinde FOMO’ya kapılarak potansiyel zararların içine atlamamalısınız. Fiyatın 36.600 üzerinde en azından 4 saatlik mum kapanışı yapması yararlı olacaktır. Elbette riskli kripto piyasalarında yatırımlarınızı kendi araştırmalarınız sonucu yapmanız gerekiyor. Burada paylaşılan bilgiler yatırım tavsiyesi içermemektedir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!