banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Kurumsal Yatırımcılar Bitcoin Düşerken Bu Altcoinleri Topluyor!

Kurumsal Yatırımcılar Bitcoin Düşerken Bu Altcoinleri Topluyor!

Kurumsal Yatırımcılar Bitcoin Düşerken Bu Altcoinleri Topluyor!
Kurumsal Yatırımcılar Bitcoin Düşerken Bu Altcoinleri Topluyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’de satıcılı seyir devam ederken, altcoinlerdeki geri çekilmelerin derinleştiğini görüyoruz. Bitcoin hakimiyetinin %40 seviyelerini destek yaparak yükselmeye başlaması, altcoinlerdeki satışların daha da artmasına neden oluyor.

Bu noktada kurumsal yatırımcı kanadında bazı altcoinlere yönelik ilgi hala devam ediyor. Bildiğiniz üzere kurumsal yatırımcılar Grayscale’deki fonlar aracılığıyla güvenli yoldan kripto paralara erişim sağlayabiliyor.

ByBt verileri üzerinden Grayscale fonlarındaki değişimleri incelediğimizde, kurumsal yatırımcıların sadece iki altcoini sepetlerine eklemeye devam ettiğini  görüyoruz. Son 7 günlük değişime baktığımızda, 25748 adet MANA alınırken, 3511 adette LINK alındığını görüyoruz.

Bu tablo son 7 günlük değişimi gösteriyor. Bu nedenle bu alımların geçen haftaki dump sırasında yapılmış olması muhtemel.

Kurumsal yatırımcıların ellerindeki fonlara ilişkin son 7 günlük değişimleri ise şu şekilde:

Bitcoin’deki düşüş ile birlikte günlük bazda MANA %8 oranında değer kaybederken, LINK ise %13 oranında değer kaybetti.

www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!