banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Analist, Ripple (XRP)’da 5 ve 10 Dolar İçin Tarih Verdi!

Analist, Ripple (XRP)’da 5 ve 10 Dolar İçin Tarih Verdi!

Analist, Ripple (XRP)’da 5 ve 10 Dolar İçin Tarih Verdi!
Analist, Ripple (XRP)’da 5 ve 10 Dolar İçin Tarih Verdi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazı işaretler ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Ripple Labs davasının sonuna doğru işaret ederken, bir kripto para birimi traderı olan Tom Busby, XRP’nin 10 dolara potansiyel bir fiyat patlaması sinyali verdiğini söylüyor.

Trader: Coinbase, XRP’yi yeniden listeleyecek

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Coinbase, Coinbase’in XRP ticaretini askıya aldığını daha önce açıklamıştı. Teknik bir sorun nedeniyle XRP, bazı müşteriler için Coinbase Pro mobil uygulamasında geçici olarak görüldü ancak ticaret işlemleri yapılamadı. Busby’nin önerdiğine göre bu, Coinbase’in XRP’yi yakında yeniden listeleme sürecinde olduğuna dair bir ipucu.Trader, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

İnsanlar XRP’yi yeniden listeliyor ve şirketler ve borsalar XRP’yi yeniden listeliyor, bu durumun XRP fiyatını yukarı çekeceğini düşünüyorum. Bence tüm işaretler ve yollar, XRP’nin yeniden listelenmesine işaret ediyor.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!