banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Avalanche (AVAX) Fiyatı Uçuşa Geçti, Yeni ATH Belirlendi! Artış Devam Edecek mi?

Avalanche (AVAX) Fiyatı Uçuşa Geçti, Yeni ATH Belirlendi! Artış Devam Edecek mi?

Avalanche (AVAX) Fiyatı Uçuşa Geçti, Yeni ATH Belirlendi! Artış Devam Edecek mi?
Avalanche (AVAX) Fiyatı Uçuşa Geçti, Yeni ATH Belirlendi! Artış Devam Edecek mi?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avalanche fiyatı yeni ATH’ı belirledi. Artış devam edecek mi?

14:36
12 Eylül 2021

Popüler kripto para birimi Avalanche (AVAX) bugün erken saatlerde yeni bir yükseliş dalgası başlattı. Avalanche (AVAX), 60 dolarlık bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdı ve yükselmeye devam ediyor.

Avalanche (AVAX) Yeni ATH’ı BelirlediAVAX Yükselemeye Devam Edecek mi?İlk Hedef 70 Dolar Avalanche (AVAX) Yeni ATH’ı Belirledi Merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamalarını, finansal varlıkları, alım satım ve diğer hizmetlerinin piyasaya sürülmesi içinde gereken altyapısı sağlayan bir platform olan Avalanche’ın yerel kripto para birimi AVAX, hızlı bir artış başlattı ve yeni ATH‘ı belirledi. Analistler AVAX’ın gün içerisinde yükselişini sürdürmesini ve günün en iyi performans gösteren varlığı olmaya devam etmesini bekliyor. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Kripto para piyasası genel olarak son 24 saatte stabil bir performans sergiledi. Piyasa liderleri Bitcoin son 24 saatte %0.45 artarken, lider altcoin Ethereum %3,47’nin üzerinde yükseldi. Avalanche (AVAX) ise yüzde 25’in üzerinde bir kazançla en iyi performans gösteren kripto para birimi oldu. AVAX son 24 saatte 48.35 – 64.87 dolar aralığında işlem gördü. Bu da AVAX fiyatında önemli bir oynaklık olduğuna işaret ediyor. Ek olarak piyasa hacmi son 24 saatte yüzde 6.4 artışla 3,048 milyar dolar olurken,13,8 milyar dolarlık piyasa değeri ile 13. sırada yer alıyor. AVAX Yükselemeye Devam Edecek mi? 4 saatlik grafiğe bakıldığında, Avalanche fiyatının bu sabah 60 doların üzerine çıktıktan sonra yükselmeye devam ettiğini görebiliriz. Avalanche fiyat hareketi bu ay önemli bir oynaklık gördü. Ağustos sonunda 40-50 dolar civarında işlem gören AVAX, 7 Eylül’de 33 dolar a kadar gerileyerek sert bir düşüş yaşadı. Ancak AVAX/USD paritesi, 33 dolarlık destek seviyesinden hızlı bir toparlanma yaşadı ve önceki 52 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesini geri aldı. Bir gecede 60 dolar seviyesine kadar ulaşan AVAX, bugün itibarıyla 60 dolar seviyesinin de üzerine yükselerek 64.80 dolarlık en yüksek seviyeyi belirledi. Bu sabahın erken saatlerinde yükseliş, momentumun hız kazanmasıyla 60 doların üzerinde devam etti. Ardından, yeni tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.80 dolara bir hareket geldi. AVAX yükseliş momentumunu sürdürdüğü sürece, önümüzdeki 24 saat içinde bir sonraki hedef olarak 70 dolar  seviyesine kadar devam edebilir. İlk Hedef 70 Dolar Son 24 saatteki güçlü bir rallinin ardından bu sabah tüm zamanların en yüksek seviyesi 64.80 dolar olarak ayarlandığından analizler AVAX fiyatında yükselişin devam edeceğini gösteriyor. Bu nedenle, bir sonraki hedef olarak 70 dolar ile bugün daha fazla yükseliş bekleniyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!