banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Aave (AAVE) Kurucusu Bir Sosyal Deney Olan Sıra Dışı NFT’sini 1.15 Milyon Dolara Sattı

Aave (AAVE) Kurucusu Bir Sosyal Deney Olan Sıra Dışı NFT’sini 1.15 Milyon Dolara Sattı

Aave (AAVE) Kurucusu Bir Sosyal Deney Olan Sıra Dışı NFT’sini 1.15 Milyon Dolara Sattı
Aave (AAVE) Kurucusu Bir Sosyal Deney Olan Sıra Dışı NFT’sini 1.15 Milyon Dolara Sattı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önde gelen DeFi platformu Aave’nin kurucusu Stani Kulechov “Yield” adlı NFT’sini 1.15 milyon dolara karşılık gelen 350 ETH’ye sattı. Ancak bu NFT bir sosyal deney ve satın alan kişinin ise iki seçenekten birini seçmesi gerekiyor. 

NFT’ye göre, alıcı eseri tutmak ya da geri iade etmek gibi iki seçenek ile karşı karşıya bulunuyor. Ya NFT’yi elinde tutarak değerinin yükselmesini bekleyecek ve başka bir alıcıya satacak ya da 31 Ekim’e kadar Kulechov’a iade ederek tüm parasına ek olarak NFT’nin değerinin %10’unu veya 33.000 ABD Dolarına karşılık 10 ETH’yi (hangisi daha ucuzsa onu) alacak. Kulechov The Block’a NFT hakkında konuştu ve ifadeleri kullandı:

“Buradaki fikir, müzayedeyi kazananın sanat eserinin kendisini iade edip etmeyeceğini ve sanat eserine gerçekte işlemden daha fazla değer verip vermeyeceğini denemekti. Bu oldukça büyüleyici.”

Kulechov ayrıca, NFT’nin ikinci el piyasasında işlem görüp görmeyeceğini ve eğer görürse de fiyatının ne olacağı konusunda heyecan duyduğunu söyledi. 

Söz konusu NFT ise, balon harflerle yazılmış YIELD kelimesinin yer aldığı bir video kliptir.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!