banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Devler Açıkladı: Altın Fiyatı, 4. Çeyrekte Bu Seviyelere Düşecek!

Devler Açıkladı: Altın Fiyatı, 4. Çeyrekte Bu Seviyelere Düşecek!

Devler Açıkladı: Altın Fiyatı, 4. Çeyrekte Bu Seviyelere Düşecek!
Devler Açıkladı: Altın Fiyatı, 4. Çeyrekte Bu Seviyelere Düşecek!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın fiyatı, merkez bankalarının büyüme risklerini önlemek için faiz oranlarını nispeten düşük tutabileceğine dair bahislerle desteklenerek Cuma günü 1.800 doların üzerine çıktı. Ancak yatırımcılar, ABD Merkez Bankasının tahvil alımını azaltmaya yönelik zaman çizelgesinin zamanlamasını ölçmeye çalışırken; dolardaki genel bir yükseliş, haftalık bazda altının düşüşüne yol açtı. SPI Asset Management yöneticisi altın fiyatının dipten alım yaşadığını söylerken, Citi Research analistlerine göre altın, 2021’in dördüncü çeyreğinde 1.700 dolara düşebilir.

SPI Asset Management yöneticisi: Altın fiyatı dip seviyelerden alım görmeye devam ediyor

Spot altın yüzde 0.38’lik bir artış ile ons başına 1.800 dolara yükseldi. Ancak haftalık açıdan şimdiye kadar yüzde 1.4’lük bir düşüş ile, beş haftadır gördüğü ilk yedi günlük düşüşe yöneldi. ABD altın vadeli işlemleri ise 1.802 dolara yükseldi. Altının yükselişini kolaylaştıran dolar, gün içinde biraz daha yumuşak hareket etti ve diğer para birimlerini elinde tutanlar için altını daha çekici hale geldi.

Göz Atın

” data-medium-file=”https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/09/1168050.jpg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/09/1168050.jpg?fit=1024%2C682&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”682″ src=”https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/09/1168050.jpg?resize=1024%2C682&ssl=1″ alt=””Gerginlik Başlıyor” 4 Analist, Altın Fiyatları Tahminlerini Paylaştı!” data-recalc-dims=”1″ />

SPI Asset Management’ın yönetici ortağı Stephen Innes, merkez bankalarının faiz oranlarını yükseltmek için acelesi olmadığı için altının dip seviyelerde alım yaşamaya devam ettiğini söyledi. Innes, “Büyüme, merkez bankaları için hala büyük bir endişe kaynağı” ifadelerini kullandı. Getiri getirmeyen külçe, faiz oranları düşükken kazanma eğiliminde olduğundan altın yatırımcıları Fed’in ipuçlarını yakından takip ederken, bazıları külçeyi büyük teşviklerle beslenen yüksek enflasyona karşı bir koruma olarak görüyor.

Citi Research: Altın dördüncü çeyrekte 1.700 dolar civarına düşebilir

ABD ekonomisinin Ağustos ayında biraz küçüldüğünü gösteren yakın tarihli bir Fed raporuyla beraber sinyallerin de karışık olduğu düşünülüyor. Ancak bir dizi Fed yetkilisi bu hafta, istihdam artışındaki yavaşlamanın bu yıl varlık alımlarını azaltma planlarını boşa çıkarmayacağını söyledi.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!