banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. CKB, SRM, HNT ve FEG: Önümüzdeki Günlerde Popülerlik Kazanması Beklenen Kriptolar

CKB, SRM, HNT ve FEG: Önümüzdeki Günlerde Popülerlik Kazanması Beklenen Kriptolar

CKB, SRM, HNT ve FEG: Önümüzdeki Günlerde Popülerlik Kazanması Beklenen Kriptolar
CKB, SRM, HNT ve FEG: Önümüzdeki Günlerde Popülerlik Kazanması Beklenen Kriptolar
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düşük Hacimli CKB, SRM, HNT ve FEG’in önümüzdeki günlerde popülerlik kazanması ve fiyatlarında artışlar yaşanması bekleniyor.

09:22
10 Eylül 2021

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA) ve Binance Coin (BNB) gibi yüksek piyasa değerine sahip kripto para birimleri ekosistem içinde çok bilinen ve popüler kripto paralar arasında yer alıyor. Ancak son zamanlarda düşük hacimli kripto para birimlerinin de ilgi çektiği görülüyor. Hadi bu kripto para birimlerinden 4 tanesine ve fiyat hareketlerine bir göz atalım…

CKB Coin Nedir?Serum Coin YorumlarıHelium Coin Nedir?FEG Coin Nedir? CKB Coin Nedir? Nervos Network, kendisini açık kaynaklı bir kamu blok zinciri ekosistemi ve protokoller topluluğu olarak tanımlıyor. Nervos CKB (Ortak Bilgi Tabanı) ise Nervos Ağı’nın proof-of-work olan halka açık blok zinciri protokolü olarak tanımlanabilir. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Son 24 saat içinde %12’den fazla artış yakalayan CKB coin’in fiyatı yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,0190 dolar bandında bulunuyor ve dün fiyatın 0,0231 dolara ulaştığı görülüyor. Tüm zamanlar rekorunu 31 Mart’ta 0,0442 dolar ile kıran CKB coin’in şu anda bu rakamın oldukça altın işlem görüyor olması ise yükseliş için henüz alanı olduğu şeklinde yorumlanıyor. Serum Coin Yorumları Serum (SRM), merkezi olmayan finansa (DeFi) benzeri görülmemiş hız ve düşük işlem maliyetleri getirmeyi hedefleyen merkezi olmayan bir borsa (DEX) ve ekosistem olarak tanımlanabilir. FTX, Alameda Research ve Solana Foundation gibi ortakların yer aldığı bir konsorsiyum tarafından oluşturulan açık kaynaklı bir proje olan Serum’un yerel varlığı SRM’ye olan ilginin ise günden güne arttığı ifade edilebilir. Yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,89 dolardan işlem gören SRM’nin son 24 saat içinde %5’ten fazla artış yaşadığı ifade edilebilir. SRM 3 Mayıs’ta 12,89 dolar ile kendi rekorunu kırdı ve coin’in fiyatı dün 12,17 dolar ile bu seviyeye oldukça yaklaştı. Helium Coin Nedir? Helium (HNT), Nesnelerin İnterneti (IoT) cihazları için merkezi olmayan şekilde Blockchain ağıdır. Temmuz 2019’da başlatılan Helium ana ağı, düşük güçlü kablosuz cihazların birbirleriyle iletişim kurmasına ve node ağı üzerinden veri göndermesine olanak tanıyor. Son 24 saat içinde yaklaşık olarak %3 değer kaybeden HNT yazının yayına hazırlandığı an itibari ile 21,19 dolardan işlem görüyor. 23 Ağustos’ta 26,69 dolar ile rekor kıran HNT’nin şu anda bir düzeltme yaptığı ve yeniden artışa geçeceği düşünülüyor. FEG Coin Nedir? FEGtoken (FEG), merkezi olmayan finansın (DeFi) yapılandırılma şeklini yeniden tasarlamayı amaçlıyor. FEGtoken, DeFi’nin çok ihtiyaç duyulan gelişmeleri için şimdiye kadar tasarlanmış en sağlam ekosistemi sunduğu ifade ederken, DeFi’nin çalışma şeklini tamamen yeniden şekillendirmeye ve geliştirmeye odaklanmıştır. DeFi ekosistemi günden güne popülerliğini arttırken FEG token’a olan talebin de arttığı ifade edilebilir. Son 24 saat içinde oldukça stabil bir tablo çizen FEG token yazının yayına hazırlandığı sırada 0.000000002607 dolardan işlem görüyor. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!