banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. İsveç Merkez Bankası’ndan Bitcoin Uyarısı: Çökebilir!

İsveç Merkez Bankası’ndan Bitcoin Uyarısı: Çökebilir!

İsveç Merkez Bankası’ndan Bitcoin Uyarısı: Çökebilir!
İsveç Merkez Bankası’ndan Bitcoin Uyarısı: Çökebilir!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsveç Merkez Bankası, “pul koleksiyonculuğu” ve satma konusunda kripto para birimi ve Bitcoin ticaretini karşılaştırdı. Yetkililerin temel endişesi, kripto para birimlerinin finansal düzenleyicilerin veya hükümletin desteği olmadan çalışıp daha fazla gelişmemesiydi.

Stefan Ingves’e göre, Bitcoin büyük bir kayıpla karşı karşıya kalacak

İsveç Merkez Bankası başkanı Stefan Ingves, Bitcoin ve kripto para piyasasında büyük bir kaybın yaşanabileceğini söyledi. Bu iddiayı Stockholm’deki bir mali etkinlikte yaptı. Aynı zamanda Ingves, Bitcoin veya başka herhangi bir kripto para birimi ticareti yaparak küçük bir servet kazanmanın mümkün olduğunu inkar etmiyor. Ancak, başkana göre bunun biriktirerek yapılması da mümkün.

Göz Atın

” data-medium-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/09/bitcoin-price-dive-bombs-on-the-same-day-el-salvador-adopts-the-crypto-asset.jpg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/09/bitcoin-price-dive-bombs-on-the-same-day-el-salvador-adopts-the-crypto-asset.jpg?fit=1024%2C576&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”576″ src=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/09/bitcoin-price-dive-bombs-on-the-same-day-el-salvador-adopts-the-crypto-asset.jpg?resize=1024%2C576&ssl=1″ alt=”Bitcoin Fiyatı Bu Seviyelere Düşebilir!” data-recalc-dims=”1″ />

Elon Musk ve Cathie Wood gibi etkili isimler bir balon oluşturabilir mi?

Elon Musk gibi çeşitli girişimciler ve Cathie Wood gibi fon yöneticileri kripto para piyasasını destekliyor ancak aynı zamanda bazı düzenleyiciler ve merkez bankası yöneticileri kripto para piyasasını er ya da geç patlayacak tipik balon oluşumuyla karşılaştırdı. Bu yılın başlarında, İsveç Merkez Bankası başkanı, Bitcoin (BTC)’in popülaritesi arttıkça büyük olasılıkla artan düzenlemelere tabi olacağını belirtti. Açıklaması, dünya çapında birden fazla düzenleyicinin eylemleriyle doğrulandı. Daha önce, ABD SEC, borç verme ürünlerini açtığı için kripto para ticareti devi Coinbase’i dava etmekle tehdit etmişti.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!